NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Odotti uutta tarjousta KHL:stä, päätyikin Mestikseen! Venäläiskonkari Turkuun monen onnekkaan sattuman kautta

28.1.2020 - 14:59:13


Jääkiekon Mestiksessä pelaava TUTO Hockey on vahvistanut rivejään Alexander Nikulinilla. Kokenut 34-vuotias keskushyökkääjä on pelannut urallaan yli 400 KHL-, 140 AHL- ja kolme NHL-ottelua. Nikulinin sopimus kattaa loppukauden.

Nikulin pelasi alkukaudesta muutaman pelin Slovakiassa. Pelit kuitenkin päättyivät lyhyeen joukkueen karsiuduttua playoffeista. Nikulin halusi edelleen pelata ja TUTOn tekemä tarjous antoi siihen mahdollisuuden.

- Odotin tarjousta KHL:stä joulukuun loppuun saakka, jonka jälkeen vaihtoehdot alkoivat siirtyä Eurooppaan. Puhetta oli paljon, mutta konkreettista ehdotusta ei tullut. TUTO teki tarjouksen ja suostuin, sillä en halunnut jättää kautta kokonaan väliin. Haluan edelleen jatkaa jääkiekon pelaamista, Nikulin kertoo turkulaisseuran verkkosivuilla.

Turkuun Nikulin saapui jo viime viikon lopulla, joten joukkueesta, seurasta ja Turusta hänelle on muodostunut jo ensivaikutelma.

- Olen ollut täällä nyt viisi päivää ja olen iloisesti yllättynyt. Kaupunki on mukava ja Marli Areena on hieno. Organisaatio on tehnyt minuun vaikutuksen, se on erittäin ammattimainen. Ollakseni rehellinen, en odottanut tätä.

Nikulinin tavoitteet ovat varsin selvät.

- Pyrin pääsemään mahdollisimman pian pelirytmiin ja auttamaan joukkueen pudotuspeleihin, sekä siellä auttamaan taistelemaan mestaruudesta.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavisen mukaan Nikulin saatiin Turkuun monen onnekkaan sattuman kautta.

- Valmennukselta tuli vuoden vaihteessa pyyntö, että voitaisiinko joukkuetta vahvistaa kevään ratkaisupeleihin. Erityisesti toiveena oli löytää lisävahvistusta keskushyökkääjäosastolle. Useamman onnekkaan sattumuksen kautta saimme kuulla, että Nikulin etsii seuraa loppukaudeksi. Kun alustavissa keskusteluissa selvisi, että hänen palkkapyyntönsä oli meidän raameissamme, teimme hänelle tarjouksen, johon hän suostui.

Nikulinin on määrä debytoida TUTO-paidassa jo tulevana lauantaina. TUTO Hockey kohtaa tuolloin kotiyleisönsä edessä KeuPa HT:n.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03