NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura pestasi uuden käskyttäjän - ”Hokki saa minusta nykyaikaisen kiekkomiehen”

30.3.2020 - 14:09:18


Jääkiekon Mestiksessä pelaava Kajaanin Hokki on pestannut Niko Erosen uudeksi päävalmentajakseen. Sopimus on mallia 1+1.

Eronen, 31, on nuoresta iästään huolimatta kokenut valmentaja miesten tasolla. Hän on valmentanut urallaan neljä kautta Suomi-sarjassa, kolme kautta ulkomailla ja yhden kauden Mestiksessä. Viime kaudella Eronen toimi KeuPa HT:n päävalmentajana.

- Totta kai tällä hetkellä olen tyytyväinen, kun saimme asiat sovittua molempia osapuolia tyydyttäväksi. Hokin tarjous tuntui houkuttelevalta, kun organisaatiolla on selkeä tarkoitus palauttaa Hokki sinne minne se kuuluu, eli Mestiksen kärkikahinoihin, Eronen kertoo uuden seuransa verkkosivuilla.

- Hokki saa minusta intohimoisen ja nykyaikaisen kiekkomiehen. Olen pelaajalähtöinen valmentaja ja kommunikointi pelaajien kanssa on minun filosofiassani avainasemassa, Eronen jatkaa.

Erosen palkintokaapista löytyy Suomi-sarjan mestaruus, Tanskan 2. sarjan mestaruus sekä kaksi Norjan kakkosliigan mestaruutta. Jälkimmäisen Norjan kauden päätteeksi Erosen seura Narvik nousi maan kakkostasolta pääsarjaan.

Lähteet: Hokki ja Mestis


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!