NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Petrell pokkaa Mestiksen parhaan valmentajan pystin

30.3.2020 - 16:09:26


Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell on palkittu Mestis-kauden 2019-2020 parhaana valmentajana Raimo Määttänen -palkinnolla.

Petrell toimi ensimmäistä kauttaan Jokipoikien päävalmentajana.

- Todella hieno kunnianosoitus minulle ja koko seuralle. Tämä kertoo siitä, että jotain on tehty hyvin ja oikein. Ilman hyvää joukkuetta, hyviä pelaajia ja hyvää valmennustiimiä ei olisi tätä palkintoa tullut. Iso kiitos kuuluu apurille Benjamin Laurinkarille, Petrell kiittelee seuransa verkkosivuilla.

Jokipojat sijoittui Mestiksen runkosarjassa kolmanneksi.

- Alkukausi oli tuloksellisesti heikko, mutta saatiin suunta nopeasti käännettyä. Usko joukkueeseen oli koko ajan kova. Harmittaa niin kuin seitsemää muutakin pleijarijoukkuetta, ettei päästy katsomaan mihin olisi pleijareissa riittänyt.

- Kausi antoi todella paljon oppia. Sen oppi, että kunnioitus puolin ja toisin täytyy ansaita. Ensimmäisen kahden kuukauden jälkeen selvisi paljon asioita mitä arjessa ja pelitavassa pitää tällä sarjatasolla muokata kuntoon, Petrell jatkaa.

Edellinen Jokipoikien valmentaja, joka kyseisen palkinnon on voittanut, on Ari Aaltonen pronssikaudella 2015-16. Petrellistä tuli seurahistorian kolmas Raimo Määttänen -palkinnon saaja, sillä nykyinen HIFK-luotsi Jarno Pikkarainen pokkasi pystin kaudella 2008-09.

Lähteet: Jokipojat ja Mestis


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!