NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kiekko-Espoo vahvistuu maajoukkuehyökkääjällä

22.5.2020 - 10:20:31


Emilia Vesa siirtyy naisten Liigassa pelaavan Kiekko-Espoon riveihin. Vesa on pelannut viimeiset neljä kautta, eli koko liigauransa Kuortaneen riveissä. Helsingistä kotoisin olevan HJK:n kasvatin ura on ollut nousujohteinen ja viime kausi oli hänen paras tähän mennessä.

Vesa on pelannut urallansa 113 pääsarjaottelua runkosarjassa, joissa hän on tehnyt tehot 26+62=88. Pudotuspeleissä hän on pelannut 21 ottelua ja niissä on syntynyt kuusi maalia ja kymmenen syöttöä, yhteensä 16 pistettä.

Vesa on kuulunut nuorten maajoukkueiden vakiokalustoon viimeisten vuosien aikana ja U18 maajoukkueessa MM-otteluita on kertynyt 18, joista hänellä on kolme syöttöpistettä. Maaotteluita juniorijoukkueissa on kertynyt 48 ja aikuisten maaotteluita hän on pelannut kuusi.

Junioreissa Vesa on voittanut SM-kultaa kolme kertaa, jonka lisäksi hänellä on viime keväältä yksi MM-pronssi sekä 1 SM-pronssi. Kuukauden pelaajaksi hänet on valittu kertaalleen.

Vesa toimi kevään 2019 MM-pronssijoukkueen kapteenina ja sai siitä hyvästä kutsun tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle ollen juhlien kuopus.

Lähde: Kiekko-Espoo


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!