NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seuran haaviin tarttui iso vonkale

22.5.2020 - 10:29:52


Mestiksessä pelaava Iisalmen Peli-Karhut vahvistaa hyökkäystään tulevalle kaudelle, kun kaksi edellistä kautta Mestiksen parhaisiin hyökkääjiin lukeutunut Atte Karppinen siirtyy IPK:n riveihin.

Oulussa kiekko-oppinsa saanut 22-vuotias hyökkääjä siirtyy Iisalmeen perinteikkäästä Savonlinnan Pallokerhosta eli SaPKosta.

Kahdella edellisellä kaudella Mestiksen eliittiin kuulunut hyökkääjä iski yhteensä 86 tehopistettä 98 otteluun pässipaidassa. Viime kaudella Karppinen nakutti tehot 18+28=46, mikä oikeutti Mestiksen pistepörssin 8. sijaan.

- Atte on osoittanut olevansa sarjan parhaita hyökkääjiä kahdella edellisellä kaudella Mestiksessä. Hän on erittäin taitava ja isokokoiseksi pelaajaksi liikkuu hyvin kentällä. Hän on pelimies sanan varsinaisessa merkityksessä ja haluaa olla kentällä, kun otteluita ratkotaan, IPK:n GM Jarmo Ylisipola kertoo seuransa verkkosivuilla.

Karppinen uskoo ja luottaa, että Peli-Karhut omaa ensi kaudella mahdollisuudet mennä päätyyn asti.

- Todella odottavaiset ja hyvät fiilikset. Meillä on kasassa todella kilpailukykyinen joukkue, jolla on mahdollisuus taistella siitä kirkkaimmasta. Joukkueessa tulee olemaan todella kova kilpailu, mikä vie meitä kaikkia eteenpäin pelaajina, Karppinen kommentoi.

Karppisen sopimuksen myötä IPK:lla on julkaistuna 14 sopimusta tulevalle kaudelle.

Lähde: IPK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!