Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TUTO kiinnitti puolustajan - odottaa läpimurtoa: ”Kyky pelata todella laadukasta lätkää”

22.5.2020 - 15:57:22


Timi Lehti on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Mestiksessä pelaavan TUTO Hockeyn kanssa. Alkava kausi on 21-vuotiaalle puolustajalle neljäs TUTOn organisaatiossa.

Viime kaudella Lehden pelit jakautuivat melko tasaisesti TUTOn A-nuorten ja edustuksen kesken. TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen näkee Lehdessä paljon potentiaalia, jonka hän toivoo realisoituvan ensi kauden aikana.

- Lehti on hyvän kokoinen, oman A-junioripolun läpi käynyt lahjakas puolustaja. Timi on pari vuotta haistellut edustuksen ilmapiiriä ja nyt olisi tarkoitus murtautua oikeasti runkopelaajien joukkoon. Timillä on edessä iso kesä, jolla saattaa olla isokin vaikutus kehitykseen, koska häneltä löytyy kykyä pelata todella laadukasta lätkää, Virtanen kommentoi seuransa verkkosivuilla.

Kulunut kevät ei ole ollut joukkuetreenien kannalta otollisinta aikaa, joten Lehti on treenannut muun muassa tenniksen parissa. Alkavaa kautta hän odottelee jo malttamattomana.

- Tosi odottavaisin fiiliksin lähden ensi kauteen, joka on minulle ensimmäinen kokonainen kausi miesten mukana. Innolla odotan tulevaa!

Viime kaudella Lehti pelasi 25 peliä TUTOn A-nuorissa ja 21 peliä edustuksen mukana. Kauteen mahtui myös kaksi peliä Suomi-sarjassa. Sarjojen välisenä erona puolustaja näkee pelin fyysisyyden sekä pelityylin.

- Viime kausi oli vähän rikkonainen. Välillä olin a-junnuissa, välillä edustuksessa ja välillä kävin FOPSissakin pelaamassa. Eli sitä lähetään ainakin ensi kaudella parantamaan. Mestiksessä on kovin vauhti ja fyysisyys on ihan selkeästi edellä muita. A-junnuissa on aika nopeaa peliä, joka ei ole kauhean organisoitua. Suomi-sarjassa taas mentiin kovaa, mutta se ei ollut niin organisoitua myöskään - ainakaan ne pelit, joissa itse pelasin, Lehti summaa.

TUTO Hockeylla on 20 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21.

Lähde: TUTO Hockey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!