NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seuralta kova kaappaus - kokemusta Kärppien mukana myös CHL:stä

5.6.2020 - 10:05:30


Mestiksessä pelaava Iisalmen Peli-Karhut on hankkinut lisää kiekollista osaamista puolustukseensa, kun se kiinnitti Juho Korhosen vuoden mittaisella sopimuksella karhupaitaan.

KKP:n kautta Oulun Kärppien junioriorganisaatioon siirtynyt 21-vuotias puolustaja loikkaa Iisalmeen Kokkolan Hermeksestä, jossa hän on esiintynyt kahdella edellisellä kaudella.

Kiekolliseksi puolustajaksi itseään luonnehtivan Korhosen murtautumista Liigamiehistöön on hidastanut etenkin kaudella 2018-2019 sattuneet loukkaantumiset.

Ensin syksyllä 2018-2019 Kärppien mukana CHL:ssä puolustaja kärsi yläraajavammasta, josta toipumisen jälkeen Korhonen ehti pelata Hermeksessä yhdeksän ottelua tehden niissä kahdeksan pistettä. Vaikea kausi päättyi kuitenkin vakavaan loukkaantumiseen tammikuussa 2019 käydyssä Mestis-ottelussa.

Päättyneellä kaudella Korhonen pysyi kuitenkin terveenä ja esiintyi Kokkolassa 44 Mestis-ottelussa tehden tehot 7+12. Puolustajan potentiaalista kertoo se, että viime kaudella joulun jälkeen syntyi ainoastaan yksi maali.

- Todella hyvät fiilikset sopimuksesta! Meillä on kova joukkue rakenteilla, joten innolla odotan syksyä, että päästään aloittamaan hommat joukkueen kanssa, Korhonen tuoretta sopimustaan IPK:n verkkosivuilla.

Korhonen oli nuorempana tuttu näky myös nuorten maajoukkueissa. Tililtä löytyy yhteensä 17 maaottelua pikkuleijonissa.

- Kuvailisin itseäni kiekolliseksi puolustajaksi, jonka vahvuudet ovat avauspelaamisessa ja hyökkäyspäässä, mutta pyrin tietysti olemaan luotettava myös omassa päässä. Tässä vaiheessa uskon, että IPK ja Iisalmi on minulle paras paikka kehittyä urheilijana ja ottaa se kuuluisa seuraava askel. Olen kuullut seurasta ja organisaatiosta pelkästään hyvää.

Korhosen sopimuksen myötä IPK:lla on julkaistuna yhteensä 16 pelaajasopimusta.

Lähde: IPK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!