Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Helsingin Jokereille megaluokan vahvistus! Huippupuolustaja palaa narripaitoihin

1.8.2020 - 16:15:55


Jääkiekon KHL-seura Jokerit tiedotti lauantaina megaluokan pelaajahankinnasta.

KHL:n parhaaksi puolustajaksi päättyneellä kaudella valittu Mikko Lehtonen palaa Jokereihin.

Lehtonen teki keväällä NHL-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa, mutta palaa nyt narripaitaan siksi aikaa, kunnes NHL:n harjoitusleirit joskus loppuvuodesta alkavat kauden 2020-2021 osalta.

Jokerit ja NHL-seura Toronto Maple Leafs ovat sopineet puolustaja Mikko Lehtosen paluusta helsinkiläisseuraan lainasopimuksella.

- Mikko Lehtonen ei esittelyjä kaipaa jokerikannattajille ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme hänet takaisin joukkueeseemme. Olemme kiitollisia Toronto Maple Leafsille, GM Kyle Dubas’lle sekä hänen tiimilleen hyvin sujuneesta yhteistyöstä siirron suhteen, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri Jokereiden tiedotteessa.

- Minulle oli selvää, että haluan tulla takaisin Jokereihin, jos seura minut vain haluaa. Ympäristö, pelikaverit ja valmentajat ovat minulle tuttuja, mikä helpottaa omaa tekemistäni, ja haluan auttaa joukkuetta niin paljon kuin vain pystyn. Tämä on minulle paras mahdollinen paikka valmistautua NHL-kauteen, Lehtonen kertoo.

Lehtonen pelasi Jokereissa viime kaudella 60 ottelua tehoin 17+32=49, joilla rikkoi seuran yhden kauden puolustajien piste-ennätyksen ja oli KHL:n pistepörssissä kuudes. Hänet valittiin kauden päätteeksi sarjan parhaaksi puolustajaksi.

Lehtosen ja Jokereiden osalta on otettava kuitenkin huomioon, että Jokereiden pelaaminen ensi kaudella KHL:ssä on kuitenkin tällä hetkellä hyvin epävarmaa. Muun muassa matkustusrajoitukset tekevät KHL-kauden pelaamisesta erittäin haasteellista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!