Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kovan luokan paluumuuttaja - Juhani Tamminen solmi sopimuksen FPS:n kanssa

22.9.2020 - 20:59:13


Jääkiekon Mestiksessä pelaava Forssan Palloseura on täydentänyt kokoonpanoaan juuri ennen uuden kauden alkua.

- FPS saa mieluisan ja kovan luokan paluumuuttajan riveihinsä, sillä Juhani Tamminen on allekirjoittanut FPS:n kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Tammisen lisäksi joukkueeseen liittyy nuori puolustajalupaus Christoffer Sedoff, seura kertoo verkkosivuillaan.

Olli Maansaaren loukkaannuttua FPS joutui kartoittamaan sentterimarkkinoita. Palloseuraa jo Suomi-sarjassa edustanut keskushyökkääjä Tamminen, 31, on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen FPS:n kanssa.

Viime kaudella Itävallan Dornbirnerissä pelannut ja takaisin Keski-Eurooppaan mielinyt 190-senttinen Tamminen ei syksyn aikana löytänyt mieleistä seuraa, joten Tamminen tarttui FPS:n tarjoukseen tämän kauden osalta.

Tammiselta löytyy vyöltään yli 100 peliä Liigaa kolmen kauden ajalta ja mies tuli tutuksi myös Mestis-yleisölle edustaen Rovaniemen Kiekkoa.

Puolustaja Christoffer Sedoff, 18, siirtyy FPS:aan kahden kuukauden mittaisella lainasopimuksella Red Deer Rebelsin joukkueesta, kunnes Kanadassa kausi alkaa. Alkusyksyn vasemmalta laukova ja 186-senttinen Sedoff on pelannut HIFK:n U20 SM-sarjajoukkueessa.

Sedoff kuului myös Suomen U20-maajoukkueen leiriryhmään elokuussa Imatralla. Sedoff on varauskelpoinen NHL:aan tämän syksyn varaustilaisuudessa ja tullaankin luultavasti varaamaan kolmannella tai neljännellä kierroksella.

Lähde: FPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34