Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso HJK:n ja muiden suomalaisjoukkueiden eurofutispelejä täältä!

”Mikkohan maalit yleensä tekee puolustajista” - Jokerien Lööv otti roolia onnenkantamoisella

17.10.2020 - 17:22:00


KHL:n helsinkiläisseura Jokerit kukisti Sibir Novosibirskin 4-3 Viktor Löövin kolmannen erän maalilla lauantaina vieraskaukalossa. Kenttätapahtumiin nähden voitto oli ansaittu, mutta lopussa tarvittiin ripaus onnea.

Voittomaali syntyi reilut neljä minuuttia ennen loppua, kun Löövin laukoma pomppukiekko siniviivalta yllätti Anton Krasotkinin.

- Se oli onnekas maali, mutta kokonaisuutena ansaitsimme mielestäni voiton. Mikko Lehtonen on ollut liekeissä alkukaudesta, mutta nyt oli muiden vuoro ottaa roolia, Lööv toteaa seuransa verkkosivuille.

- Niin, Mikkohan maalit yleensä tekee puolustajista. Olen iloinen Alexin (Grant) ja Davidin (Sklenicka) puolesta, että hekin saivat onnistumiset. On hyvä asia, että maaleja tulee muillekin pakeille. Siitä on hyötyä pitkässä juoksussa, Lööv jatkaa.

Ottelu oli Jokereille haastava, kuten yleensä aina Novosibirskissä. Ongelmia lisäsi Niklas Frimanin puuttuminen miltei koko avauserän, kun puolustaja sai vaarallisennäköisesti luistimesta viillon kaulaansa. Onneksi tilanteesta selvittiin tikeillä ja hän palasi toisessa erässä peliin. Nicklas Jensen taas jätti leikin kesken loukkaantumisen takia toisen erän jälkeen.

- Pikkaisen oli puutteita yksilö- ja joukkuetasolla terävyydessä. Mutta totta kai ketjumuutoksetkin voivat vaikuttaa, minkä lisäksi avauserässä mentiin pitkään ilman Frimania ja kolmannessa ilman Jenseniä. Painopiste oli silti suurimman osan ajasta vastustajan päädyssä, joten siinä mielessä voimme olla tyytyväisiä, päävalmentaja Lauri Marjamäki kertoi.

Jokerit jatkaa vieraskiertuetta maanantaina Habarovskissa Amuria vastaan. Ottelu alkaa klo 12.00 Suomen aikaa.

Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso HJK:n ja muiden suomalaisjoukkueiden eurofutispelejä täältä!