Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

IS: Jokereiden toimitusjohtajalle esitettiin joukko kysymyksiä - hän ei "katsonut aiheelliseksi" vastata

19.02.2021 - 17:19:00


KHL-Jokerit on jälleen kerran kohun keskellä. Tällä kertaa kohu nousi siitä, että Jokerit sai Suomen valtiolta koronatukea maksimisumman eli 500 000 euroa.

Asiasta on noussut kohu sen vuoksi, että Jokerit elää venäläisellä rahalla, eikä kovin moni usko, että seura oikeasti tarvitsisi minkäänlaista tukea valtiolta.

Ilta-Sanomat oli yrittänyt tiedustella Jokereiden toimitusjohtajalta Eveliina Mikkolalta muun muassa sitä, mihin Jokerit käyttää saamansa tuen ja ymmärretäänkö Jokereissa asian ympärille noussut kohu ja ristiriita.

Mikkola oli todennut, ettei hän kommentoi asiaa puhelimessa ja vastaa kysymyksiin "sähköpostilla, jos vastaa".

Mikkola ei kuitenkaan vastannut joukkoon kysymyksiä edes sähköpostitse. Mikkola "ei katsonut aiheelliseksi vastata" myöskään kirjallisiin kysymyksiin.

Jokerit on ollut aiemminkin tällä kaudella kohun silmässä. Kauden suurin kohu nousi syksyllä, kun Jokerit oli matkustamassa Valko-Venäjälle Dinamo Minskin vieraaksi. Päätös pelimatkasta aiheutti suuren kohun Valko-Venäjän ihmisoikeustilanteen vuoksi. Lopulta Jokerit taipui paineen alla ja perui matkansa "turvallisuussyistä".

Linkki IS:n juttuun: https://www.is.fi/khl/art-2000007814987.html

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!