Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Jokereiden Lauri Marjamäki hämmästeli ratkaisevaa jäähyä: ”Dynamon pojatkin sitä naureskelivat”

20.02.2021 - 20:12:00


Jokerit kärsi Helsingissä pelatussa KHL-ottelussa karun tappion Dynamo Moskovalle. Kotijoukkue johti ottelua 3-1 ja 4-3, mutta joutui tyytymään yhteen pisteeseen. Ottelu päättyi jatkoajalla numeroihin4-5 (0-1, 3-0, 1-3, 0-1).

Jokerit tuli ensimmäiseen erään vahvasti sai paineen hyvin vieraiden päätyyn. Yhden ylivoimankin punakeltaiset saivat, mutta tulosta ei tullut. Erän edetessä Dynamo alkoi ottaa otetta ja siirtyi 1-0-johtoon, kun taukoon oli matkaa enää 6,4 sekuntia.

- Tämä oli erittäin kovatasoinen ottelu, jonka aloitimme hyvin. Ensimmäisen erän lopun maali kuitenkin harmitti ja tuollaisista meidän pitää kasvaa pois, ettei niillä hetkillä anneta takaiskumaaleja. Pitää pelata huolellisemmin, päävalmentaja Lauri Marjamäki toteaa seuransa verkkosivuilla.

Toinen erä oli Jokereilta kauttaaltaan vahvaa tekemistä. Iiro Pakarinen osui ylivoimalla ja toi kauden yhdeksännellä maalillaan isännät tasoihin. Tämän jälkeen nähtiin David Sklenicka -show, kun tshekkipakki iski erän viimeiselle vitoselle peräti kaksi maalia. Ne olivat hänelle järjestyksessään kauden kuudes ja seitsemäs.

- Toinen erä oli meiltä yksi kauden parhaista. Paljon oli paikkoja ja kolme maalia tehtiin, Marjamäki kehui.

Kolmannen erän alkuun Dynamo tuli ryhdikkäästi ja kavensi 2-3:een. Perään Jokerit sai kaksi rangaistusta, eivätkä moskovalaisten tehomiehet jättäneet tilaisuutta käyttämättä. Nopeaan tahtiin Dynamo oli tullut 3-3:een.

Brian O’Neill palasi kahden ottelun tauon jälkeen takaisin kokoonpanoon ja oli tervetullut lisä helsinkiläisten miehistöön. Kolmannen erän puolivälissä amerikkalainen väläytti taituruuttaan siirtämällä Jokerit 4-3-johtoon komean yksilösuorituksen päätteeksi. O’Neillille osuma oli kauden 12:s.

- Kolmannessa erässä vastustajalla oli kaksi paikkaa ja he tekivät kaksi maalia. Emme hätkähtäneet siitä, vaan teimme uudelleen johtomaalin, Marjamäki totesi.

Jokerit joutui tulemaan ottelun lopun toimeen ilman Pakarista, joka loukkaantui Andrei Mironovin kyseenalaisen taklauksen seurauksena. Jäähyä tilanteesta ei tullut ja Dynamo jauhoi pelin tasoihin ilman maalivahtia pelatessaan viimeisellä minuutilla. Tätä edelsi Saku Mäenalasen ja Daniil Tarasovin saamat yhtäaikaiset kaksiminuuttiset hieman kepein perustein.

- Lopussa tuli ihan käsittämätön Salomonin tuomio, jonka johdosta Dynamo pääsi pelaamaan 5-4-ylivoimaa. Siitä (Vadim) Shipatshjovin ketju totta kai järkkäsi maalin, Marjamäki harmitteli.

Jatkoajalla vieraat pääsivät ylivoimalle, kun tuomarit katsoivat jokeripelaajan rikkoneen läpiajossa ollutta vastustajaa. Enempää ei tarvittu ja ylivoimalla Dynamo jauhoi illan ratkaisun.

- Viimeistä jäähyä ihmettelivät kaikki ja Dynamon pojatkin sitä naureskelivat. Kukaan ei tiennyt, mistä jäähy tuli, mutta niin vain he tekivät siitä voittomaalin, Marjamäki pureskeli.

- Joukkue pelasi hyvin ja teki neljä maalia. Harmi, että jäätiin yhteen pisteeseen.

Jokereiden pisteputki on nyt viiden pelin mittainen, mutta tappioita näistä otteluista on tullut neljä. Runkosarjan viimeinen viikko käynnistyy maanantaina kotihallissa. Vieraaksi saapuu Vitjaz, joka kohdataan myös tiistaina.

Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!