Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Jokereilta radikaali veto KHL:n pudotuspelien suhteen - "Tästä tulee meille erilainen haaste"

24.02.2021 - 10:20:00


Jääkiekon KHL-liigassa pelaava Helsingin Jokerit on tehnyt radikaalin ratkaisun pudotuspelien suhteen. Jokerit tulee pelaamaan kaikki kevään playoff-ottelunsa vieraskaukalossa.

Taustalla on luonnollisesti koronaviruspandemia. Päätös tehtiin Suomen viranomaisten ja KHL:n kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen. Jokereiden tiedotteen mukaan joukkue varmistaa tällä tavoin mahdollisimman vähäisen matkustamisen ja pystyy paremmin toimimaan kuplamaisissa olosuhteissa.

- Tästä tulee meille erilainen haaste. Helsingissä ei yleisöä voi toistaiseksi peleihin ottaa, ja pelaajana luonnollisesti nauttii enemmän, kun paikalla on katsojia pitämässä tunnelmaa yllä. Positiivinen asia on, että matkustaminen vähenee ja saamme yhdessä tiiviisti hioa omaa peliämme, Jokereiden kapteeni kapteeni Marko Anttila kertoi seuran verkkosivuilla.

Pudotuspelit käynnistyvät tiistaina 2. maaliskuuta.

- Isossa kuvassa en näe tässä päätöksessä suurta muutosta toimintaamme. Lähdemme taistelemaan jokaisen pelin ja ottelusarjan voitosta ja tähtäämme pitkään kevääseen, Anttila painottaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!