Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Jokerit hyvästelee Hartwall Arenan tämän kauden osalta

25.02.2021 - 17:30:00


Jokerit pelaa KHL:n runkosarjan viimeisen ottelunsa tänään Helsingissä Amur Habarovskia vastaan. Ottelu on samalla Jokereiden viimeinen Hartwall Arenalla tällä kaudella, sillä seura on ilmoittanut pelaavansa playoffs-ottelunsa vieraskentillä.

Jokerit lähtee otteluun seitsemän pelin pisteputkessa. Tällä viikolla Helsingissä kaatui Vitjaz niin maanantaina kuin tiistainakin. Näistä peleistä sivussa ollut Iiro Pakarinen palaa nyt kokoonpanoon. Myös tiistaina huilanneet Peter Regin, Tommi Kivistö ja Alex Grant ovat jälleen kehissä.

Helsinkiläisten ykköspistemies runkosarjassa on ollut Brian O’Neill, joka lähtee Jordan Schroederin ja Nicklas Jensenin tavoin tämän illan peliin kolmen ottelun pisteputkessa. O’Neill on tehnyt runkosarjassa 52 ottelussa tehot 12+41=53. Hän on KHL:n pistepörssissä seitsemäntenä ja syöttöpörssissä toisena.

O’Neill on lähellä sarjan tehotilaston ykköstilaa, jota hän pitää tällä hetkellä hallussaan lukemalla +30. Lähin uhkaaja on Dynamo Moskovan Vadim Shipatshjov (+27).

Jokerit on varmistanut runkosarjassa viidennen tilan, joten sijoituksen puolesta tämän illan pelissä ei ole panosta. Ensimmäisen playoff-kierroksen vastus on joko Lokomotiv Jaroslavl tai Dynamo Moskova. Asia ratkeaa viimeistään lauantaina runkosarjan päätöskierroksella. Pudotuspelit alkavat 2. maaliskuuta ja Jokereiden ohjelma selviää viimeistään lauantain pelien jälkeen.

Tämän illan vastustaja Amur Habarovsk päättää kautensa runkosarjaan ja pelaa Jokereita vastaan nyt viimeistä edellisen ottelunsa. Idässä kymmenentenä oleva joukkue on ollut viime kamppailuissa pirteä, sillä neljän edellisen pelin saldo on kolme voittoa ja kaikista on irronnut pisteitä.

Jokerit ja Amur kohtasivat Habarovskissa lokakuussa. Tuolloin helsinkiläiset kärsivät 1-4-tappion, joten tänään on revanssin paikka. Illan ottelu alkaa klo 18.30.

Jokereiden kokoonpano:
6 Jesse Joensuu (A) – 10 Jordan Schroeder – 21 Brian O’Neill (A)
13 Julius Junttila – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
33 Markus Hännikäinen – 80 Saku Mäenalanen – 81 Iiro Pakarinen
48 Henri Ikonen – 19 Veli-Matti Savinainen – 12 Marko Anttila (C)
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 36 Jakub Krejcik
98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)
Lähde: Jokerit. Kuva: Mikko Taipale


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!