Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Jokerit teki jättitilin! Seura kauppasi Mikko Lehtosen KHL-oikeudet SKA Pietariin

17.10.2021 - 19:02:00


Jääkiekon KHL-seura Jokerit on tehnyt SKA Pietarin kanssa vaihtokaupan, jossa helsinkiläisseura saa taloudellisen korvauksen sekä puolustaja Brennan Menellin KHL-oikeudet vaihdossa puolustaja Mikko Lehtosen KHL-oikeuksiin.

Lehtonen, 27, pelasi toissa kauden ja viime syksynä Jokereissa. Hän esiintyi kauden 2020-21 toisella puoliskolla Toronto Maple Leafsin sekä Columbus Blue Jacketsin NHL-joukkueissa. Aiemmin tällä viikolla puolustaja teki päätöksen jatkaa uraansa Euroopassa. KHL:ssä Jokerit omisti hänen oikeutensa ennen vaihtokauppaa.

- Aloitimme keskustelut Lehtosen leirin kanssa heti, kun kävi selväksi, että hän haluaa palata Eurooppaan. Emme kuitenkaan päässeet yhteisymmärrykseen taloudellisista ehdoista, jolloin halusimme seurana maksimoida hänestä saatavan korvauksen, kertoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

- Käytännössä kaikki KHL:n suuret seurat olivat kiinnostuneita Lehtosen oikeuksista. SKA:n tarjous oli saamistamme tarjouksista ylivoimaisesti paras ja siihen myös tartuimme, Kurri jatkaa.

Merkittävän taloudellisen korvauksen lisäksi Jokerit saa amerikkalaispuolustaja Brennan Menellin, 24, KHL-oikeudet. Hän pelasi viime kaudella Dinamo Minskissä, jossa teki 47 runkosarjapelissä 5+33=38 pistettä ja pudotuspeleissä viidessa kamppailussa tehot 1+6=7. Puolustajalla on tämän kauden kattava sopimus Toronto Maple Leafsin kanssa.

Lähde: Jokereiden verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08