Jokerit sai hyviä uutisia sairastuvalta - pitkään sivussa ollut puolustaja palaa tositoimiin

28.11.2021 - 12:10:00


KHL:n läntisen konferenssin kärjessä jatkava Jokerit kohtaa sunnuntain kotiottelussaan kuudentena olevan Lokomotiv Jaroslavlin. Helsinkiläiset lähtevät peliin kolmen pelin mittaisessa pisteputkessa.

Jokerit saa sunnuntain kokoonpanoonsa takaisin loukkaantumisesta toipuneen Philip Holmin, jolta jäi vamman vuoksi väliin kahdeksan ottelua. Myös David Sklenicka on jälleen mukana yhten pelin tauon jälkeen.

Maalilla pelaa Janne Juvonen. Loukkaantuneiden listalla jatkavat Jordan Schroeder ja Henrik Haapala.

Perjantain jännitysnäytelmä TsSKA Moskovaa vastaan päättyi Hartwall Arenassa vieraiden 3-2-jatkoaikavoittoon. Jokerit ei yltänyt pelissä parhaimpaansa, mutta sai nipistettyä yhden pisteen Veli-Matti Savinaisen maalien ja Anders Lindbäckin 38 torjunnan ansiosta.

Jokerit on lännessä edelleen kärkipaikalla, mutta erot perässä tuleviin ovat minimaaliset. Kuudentena olevaan Lokomotiviin matkaa on vain kuusi pistettä, kun otteluja on takana 33. Runkosarjassa jokainen joukkue pelaa 56 ottelua.

Syöttöpisteen perjantain ottelussa napannut Brian O’Neill on viiden ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana hän on tehnyt tehot 3+6=9. Amerikkalainen on KHL:n pistepörssissä toisena 33 pelin tehoin 7+29=36. Nicklas Jensen taas on kolmen ottelun pisteputkessa (1+3=4).

Sunnuntain vastustaja Lokomotiv otti Jokereista 2-1-jatkoaikavoiton keskiviikkona kotihallissaan, mutta hävisi perjantaina Traktorille niin ikään jatkoajalla luvuin 1-2. Rautatieläisten joukkue on ollut vankassa vireessä viime viikkoina, joten Jokereilla on edessään jälleen kova testi kotiyleisön edessä.

Tämän päivän ottelu on joukkueiden viimeinen keskinäinen kohtaaminen runkosarjassa tällä kaudella. Jokerit voitti kaksi ensimmäistä luvuin 2-0 ja 4-1. Kahtena peräkkäisenä kevään joukkueet ovat kohdanneet myös pudotuspeleissä, joten ryhmät ovat toisilleen äärimmäisen tutut.

Sunnuntain ottelu alkaa klo 16.00.

Jokereiden kokoonpano:
19 Veli-Matti Savinainen – 21 Brian O’Neill (A) – 71 Nicklas Jensen
6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 77 Teemu Turunen
33 Markus Hännikäinen – 11 Kalle Kossila – 81 Iiro Pakarinen
13 Julius Junttila – 42 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (C)
40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman
30 Janne Juvonen (39 Anders Lindbäck)

Lähde ja kuva: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45