COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliigan maalikuningas lainapestillä ulkomaille - "Pääsee kovaan futismaahan"

10.1.2017 - 15:01:23


Jalkapallon Veikkausliigan maalikuningas Roope Riski siirtyy lainasopimuksella SJK:sta Saksaan. Seura on 3. Ligassa pelaava SC Paderborn 07, joka pelasi vielä kaksi vuotta sitten Saksan pääsarjassa. Riskin lainasopimus kestää Saksassa käynnissä olevan kauden loppuun ja se sisältää osto-option.

- Tämä on annettu mahdollisuus Roopelle. Veikkausliigan maalikuninkaana pääsee kokeilemaan kovaan futismaahan Saksaan, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari Riskin lainapestiä.

Suomen maajoukkueeseen mukaan nousseen Roope Riskin lainasopimus Saksassa päättyy kesäkuun lopussa ja jollei Paderborn lunasta häntä omakseen, palaa Riski takaisin Seinäjoelle. Sopimus SJK:n kanssa kattaa koko kauden 2017 ja siinä on lisäksi optio kaudesta 2018.

- Iso kiitos koko SJK:n organisaatiolle tästä mahdollisuudesta. Mulla on jo nyt takana ikimuistoiset puolitoista vuotta Seinäjoella. Erityisesti kentällä, mutta myös sen ulkopuolella. Ja kiitos, että olette ymmärtäneet minua ja olen saanut olla oma itseni koko tämän ajan, kommentoi Roope Riski.

Lähde: SJK:n verkkosivut http://www.sjk2007.fi/w/roope-riski-siirtyy-lainasopimuksella-saksaan


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!