COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:lle kahden vuoden jatkosopimus luottopelaajan kanssa

10.1.2017 - 16:25:37


Veikkausliiga-seura HIFK on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen joukkueen kapteenistoon viime kaudet kuuluneen Pauli Kuusijärven kanssa.

Päättyneellä kaudella HIFK:n puolustuksen luottopelaajiin kuulunut Kuusijärvi pelasi Veikkausliigassa 27 ottelua, joissa hän teki yhden maalin. Aikaisempina kausina keskuspuolustajana useimmiten toiminut Kuusijärvi pelasi viime kaudella paljon myös laitapuolustajan tontilla.

– Fiilikset jatkosopparista ovat luonnollisesti aivan mahtavat. Koen itseni etuoikeutetuksi, kun saan olla osana pidempää jatkuvuutta seuraavat kaksi vuotta, Kuusijärvi iloitsee.

Urallaan yhteensä 79 ottelua Veikkausliigassa pelannut Kuusijärvi aloittaa nyt neljännen peräkkäisen kautensa HIFK:ssa.

– Tulevalle kaudelle kohdistuu luonnollisesti isoja odotuksia. Sarjasijoituksista en lähde höpöttelemään – se ei ole mun duuni. Jos löydämme joukkueen kanssa pelille pysyvästi sen flow-tilan, mikä viime kaudella muutamaan otteeseen vilahti, niin kaikki on mahdollista. Parantamisen varaa löytyy kuitenkin jokaiselta osa-alueelta, Kuusijärvi sanoo.

Lähde: HIFK:n verkkosivut http://hifkfotboll.fi/hifkn-kapteenistoon-kuuluvalle-pauli-kuusijarvelle-kaksivuotinen-jatkosopimus/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!