COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n joukkue rakentuu vauhdilla - jälleen tärkeä jatkosopimus

11.1.2017 - 15:24:12


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan Helsingin IFK:n ensi kauden joukkue rakentuu jo vauhdilla. Seura julkaisi jälleen keskiviikkona yhden jatkosopimuksen lisää.

HIFK tiedotti tehneensä keskiviikkona yksivuotisen jatkosopimuksen laitapelaaja Nnaemeka Anyamelen kanssa. Anyamele on pelannut HIFK:ssa kaksi edellistä kautta.

Viime kaudella hän pelasi Veikkausliigassa 22 ottelua. Anyamele sanoo viihtyneensä Tähtirinnoissa erinomaisesti.

- Yksi isoin jatkosopimukseen johtaneista tekijöistä olivat meidän upeat fanimme, jotka uskovat meihin aina loppuun asti, vaikka pelit menisivätkin välillä heikosti. En ole kokenut vastaavaa missään muussa joukkueessa. He ovat jokaisessa ottelussa täysillä messissä ja tukena, Anyamele kiittelee HIFK:n verkkosivuilla.

- Viime kausi oli haastava, vaikka loppukausi meni meiltä todella hyvin. Joukkueemme koki kesken kauden hieman muutoksia, mutta saimme lopulta riittävän paljon vapautta pelaamiseemme. Päävalmentajamme Antti Muurisen kokemus ja hänen pelaajaläheisyytensä tekivät minuun suuren vaikutuksen. Meillä klikkasi välittömästi ja sain pelata vahvuuksillani. Se oli yksi niistä syistä, jonka takia halusin jäädä IFK:hon vielä vuodeksi, Anyamele kertoo.

Tulevaisuudessa Anyamele haluaa pelata isommilla kentillä.

- Kyselyitä tuli muista kotimaisista seuroista, mutta ei mitään konkreettista. Kävin Englannissa testijaksolla ja näin siellä todella läheltä, millaista elämä on ammattilaisena. Se oli minulle silmiä avaava kokemus ja näytti minulle sen, kuinka paljon pitää tehdä lisää töitä, että pääsen eteenpäin urallani. Siirtyminen kansainvälisille kentille on yhä ehdottomasti tavoitteenani, Anyamele sanoo.

HIFK:lla on kasassa ensi kaudeksi sopimukset kolmen maalivahdin ja 14 kenttäpelaajan kanssa.

HIFK kertoi jatkosopimuksesta ensimmäisenä Facebook-sivujensa livelähetyksessä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

20.4.2018 06:33:16