COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

RoPS ui syvissä vesissä - Malinen haluaa pitää oman pään puhtaana

20.4.2017 - 12:30:32Veikkausliigassa pelaavan Rovaniemen Palloseuran Juha Malinen ei ole ollut tyytyväinen omiensa otteisiin kauden kahden ensimmäisen ottelun jälkeen. RoPS on päästänyt peräti kymmenen maalia, mutta tehnyt vain neljä.

Malinen näki missä ongelma piilee.

- Prässäämisessä on liian paljon ajattelua. Pelaamiseen pitää löytää oma luontainen tekeminen. Nyt etsitään toisia liikaa. Silloin kun omaa puolustuspelaamista ei tarvitse liikaa miettiä, niin yleensä hyökkäyksetkin lähtevät sujumaan, Malinen pohti.

- On selvää, että nuorille pelaajille tulee nyt aika paljon uusia asioita, mutta virheiden määrää pitää vähentää. Vaikka joukkueessa on taitoa ja tahtoa, meillä on vielä kova työmaa edessämme. Tulee paljon kommunikaatiovirheitä.

Kahdessa ottelussa RoPS on kuitenkin myös tehnyt neljä maalia. Malinen ei kuitenkaan halunnut siitä hakea lohtua.

- Meidän projekti on, että oma pää on saatava pysymään puhtaana. Vaikka olemmekin hyökkäysvoittoinen joukkue, niin puolustuksesta se kaikki lähtee. Puolustuspelaaminen on saatava yhtenäisemmäksi ja sujuvammaksi, Malinen kertoi.

- On löydettävä pelipareja, jotka alkavat ajattelemaan asioista samalla tasolla. Kentällä pitää pystyä kommunikoimaan ja reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nykyistä paremmin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!