COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Oulussa odotettu paikallispeli – ”Lähdemme voittamaan sarjakärjen”

17.5.2017 - 16:34:11


Jalkapallojoukkueet Oulun Palloseura ja AC Oulu kohtaavat tänään kauden ensimmäisessä Oulun paikallisottelussa. Tätä ottelua on odotettu neljä vuotta.

Viimeisin virallinen Ykkösen Oulun paikallisottelu pelattiin 20.9.2013. Tuolloin päädyttiin pistejakoon tuloksella 1-1. Nyt OPS:lla on vastassa vahvasti aloittanut sarjakärki.

OPS ja AC Oulu ovat kohdanneet aiemmin kymmenen kertaa. Kuusi kertaa AC Oulu on ollut vahvempi ja neljä kertaa pisteet on jaettu. Tämä tarkoittaa sitä, että OPS lähtee hakemaan ensimmäistä voittoaan paikallisvastustajastaan virallisissa otteluissa. Kaikki kohtaamiset mukaan lukien (18 ottelua), OPS on voittanut ACO:n kolmesti.

- Lähdemme voittamaan sarjakärjen, ja se tapahtuu tekemällä ensimmäinen maali AC Oulun verkkoon tällä kaudella, OPS-manageri Miika Juntunen uhoaa.

- Olemme viisi pistettä perässä sarjakärkeä. Vaikka meillä on yksi peli vähemmän pelattuna, vain ansaitut pisteet lasketaan.

Olosuhteet ovat joukkueille tietenkin samat, mutta paljon keskustelua herättänyt Raatin nurmen huono kunto askarruttaa monia. Raatin nurmi tuskin on vieläkään pelattavassa kunnossa, vaikka jokunen lämpimämpikin päivä on saatu nauttia ennen paikallisderbyä.

- Se on selvää, ettei Raatissa pelata hienoa jalkapalloa. ”Kenttämiehen erikoisia” tulee takuulla. Kysymys on siitä, kumpi joukkue reagoi tilanteisiin paremmin. Meillä kummallakin on taitopelaajia, joten asenne ratkaisee. Motivaatio ja asenne tulee siis olla parempi kuin Gnistan pelissä. AC Oulu on tehnyt vain vähän maaleja, mutta sen kurinalainen puolustus on myös vaikea ohittaa. Ylilatautumiseen ei ole varaa. Kyllä tällä arsenaalilla pitäisi tehdä maaleja myös AC Oulua vastaan.

OPS-AC Oulu alkaa tänään keskiviikkona Raatin stadionilla klo 18.30.

Lähde: OPS:n verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19