COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

IS: HIFK hakee apuja siirtomarkkinoilta - luotto Muuriseen edelleen kova, miten talous kestää?

19.6.2017 - 12:45:56


Helsingin IFK on ajautunut syvään kriisiin jalkapallon Veikkausliigassa. HIFK on pelannut tällä kaudella 13 ottelua ja voittanut vain yhden ottelun.

HIFK on sarjataulukossa vasta toiseksi viimeisenä. Helsinkiläisten suurin murhe on ollut tehottomuus, sillä 13 otteluun joukkue on tehnyt vain kahdeksan maalia. HIFK:lla on laadukkaita kärkipelaajia Mikael Forssellin, Juho Mäkelän ja Pekka Sihvolan muodossa, mutta heille ei ole pystytty rakentamaan maalipaikkoja.

Heikko kauden aloitus on käynnistänyt spekulaatiot päävalmentaja Antti Muurisen asemasta. HIFK:n toimitusjohtaja Tero Korhonen kertoo kuitenkin Ilta-Sanomien haastattelussa Muurisen nauttivan edelleen seurajohdon luottamusta. Korhonen sanoo myös, että seuran taloustilanne on jopa luultua paremmalla tolalla. Korhosen mukaan HIFK jäisi tästä kaudesta jopa hieman plussan puolelle, mikäli tilikirjat lyötäisiin nyt kiinni.

HIFK kaipaa kipeästi pisteitä ja voittoja, jotta sen onnistuisi välttää karsinnat. Korhosen mukaan siirtomarkkinoilta voi tulla apuja. HIFK:lla on vielä kolme ottelua jäljellä ennen kuin siirtomarkkinat aukeavat.

- Meidän täytyy kyllä pitää silmät ja korvat auki. Nyt vielä vaikuttaa siltä, että Tommi Vesala on pitkään poissa. Fredrik Lassas on onneksi palaamassa pelikuntoon, Korhonen sanoo IS:lle.

Korhonen kertoo myös olevansa kokonaistilanteeseen tyytyväinen, vaikka hän toivookin enemmän väkeä joukkueen kotiotteluihin. Korhonen viittaa juuri taloudelliseen puoleen. Hänen mukaansa puolivuosikatsaus jäänee plussan puolelle, mutta koko kaudesta tulenee maltilliset tappiot.

Linkki Ilta-Sanomien juttuun: http://www.is.fi/veikkausliiga/art-2000005260297.html


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

23.4.2018 06:51:45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leijonat murskasi Tre Kronorin!

22.4.2018 21:30:45

 

Schalke kompuroi Bundesliigassa

22.4.2018 21:17:53

 

 

 

 

 

 

 

 

Catz tarrasi kiinni mestaruuteen

22.4.2018 18:39:00