COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK:n historian merkittävin siirto - Morelos siirtyy Rangersiin

19.6.2017 - 17:06:41


Jalkapallohyökkääjä Alfredo Morelos siirtyy skotlantilaiseen suurseura Rangersiin. 20-vuotiaan kolumbialaistähden siirto on HJK:n seurahistorian merkittävin.

HJK hankki nuoren hyökkääjätähti Moreloksen riveihinsa helmikuussa 2016 kauden loppuun kestävällä lainasopimuksella. Joulukuussa 2016 HJK käytti osto-optionsa, teki seurahistorian suurimman pelaajaoston ja solmi Moreloksen kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Buffalo-lempinimen saanut Morelos (s.1996) valittiin viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi hyökkääjäksi, teki kuudessa europelissä neljä maalia ja johtaa tällä hetkellä Veikkausliigan maalintekijätilastoa.

Morelos siirtyi HJK:n riveihin Independiente Medellknin joukkueesta. Huippulupaava hyökkääjä ehti jo nuoresta iästään huolimatta saada kotimaassaan lempinimen "Goleador", mikä tarkoittaa maalintekijää. Mainetta Morelos on niittänyt myös Kolumbian kivikovassa U20 maajoukkueessa, josta HJK hänet scouttasi.

Nuori hyökkääjä teki alusta asti selväksi, että hän on tullut Klubiin ja Eurooppaan tekemään uran ja maaleja. HJK:n joukkueessa Moreloksen kehitys on ollut kovaa ja hän on herättänyt useiden kansainvälisten huippuseurojen kiinnostuksen.

HJK on kasvattanut ylivoimaisesti eniten pelaajia A-maajoukkueeseen sekä tehnyt ylivoimaisesti eniten pelaajasiirtoja kansainvälisille kentille. Viimeisen viiden vuoden aikana HJK on tehnyt kolme Suomen jalkapallohistorian arvokkainta siirtoa.

Lähde: HJK:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uruguay on menossa lohkovoittoon

25.6.2018 17:33:07