COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK nousi tasapeliin Tampereella - tähtipelaajalle kyseenalainen ulosajo

16.7.2017 - 20:22:42


Helsingin Jalkapalloklubin onnistui nousta 1-1-tasapeliin Ilvestä vastaan Tampereella Veikkausliigan sunnuntain kierroksella. Tämä siitäkin huolimatta, että HJK:n keskikentän tähtipelaaja Moshtagh Yaghoubi lensi ottelussa ulos.

Ilves sai otteluun väkevän alun. Ilves siirtyi 1-0-johtoon heti ensimmäisellä minuutilla. Ensin kolahtivat vain maaliraudat, mutta jatkotilanteesta Antti Hynynen pääsi laukomaan kotijoukkueen johtoon. Ilves oli avausjaksolla muutenkin pirteä ja voitti maalipaikat.

Toisella jaksolla nähtiin kuohuttava tilanne, kun HJK:n keskikenttämies Moshtagh Yaghoubi ajautui samalla juoksulinjalle Ilves-hyökkääjä Tucon kanssa ja molemmat pelaajat menivät nurin. Ottelun erotuomari nosti Yaghoubille tilanteesta toisen varoituksen ja punaisen kortin. Tuomio oli varsin kevyt ja HJK:n leiri kävi tilanteesta kovilla kierroksilla. Vain hetkeä myöhemmin HJK:n onnistui kuitenkin tasoittaa loppunumeroiksi 1-1, kun Akseli Pelvas onnistui maalin edustalta. HJK jatkaa Veikkausliigan kärjessä kuuden pisteen erolla VPS:ään nähden.

Illan muissa otteluissa voittoihin venyivät JJK:n kaatanut SJK ja kotonaan Interin kaatanut VPS. FC Lahti ja RoPS päätyivät 1-1-tasapeliin. Myös VPS:n Mikko Viitikko sai ottelussa punaisen kortin, mutta se ei estänyt vaasalaisten voitonjuhlia.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)

Veikkausliigan tulokset sunnuntaina 16.7:
FC Lahti-RoPS 1-1 (0-1)
Ilves-HJK 1-1 (1-0)
JJK-SJK 0-2 (0-1)
VPS-FC Inter 3-2 (2-1)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!