KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilves-luotsi tyytyväinen pisteeseen - "Hyvä esitys"

16.7.2017 - 23:40:40


Ilves pelasi sunnuntai-iltana jalkapallon Veikkausliigassa 1-1-tasapelin kärkiryhmä HJK:n kanssa. Päävalmentaja Jarkko Wiss oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Mielestäni hyvä peliesitys meiltä. Pidimme HJK:n poissa pahimmalta murtautumissektorilta. He eivät päässeet syöttämään taskuihin ja murtamaan linjaa. Ainoat tilanteet tulivat laitojen kautta 1vs.1-tilanteissa tai keskitysten kautta, niin kuin takaiskumaalin nukahduskin tuli, Wiss pohtii Ilveksen verkkosivuilla.

Ilves pelasi sunnuntaina poikkeuksellisesti viidellä puolustajalla. Se toimi.

- Se oli hyvä ryhmitys. Olemme miettineet sitä pitkään. Nyt palaset sopivat kohdilleen ja saimme ohjattua peliä laitoihin. Olemme tehneet pelinavaamista jo pitkään samalla tavalla, joten siirtymävaihe on luontevampaa.

Ilves sai otteluun loistavan alun mennen jo avausminuutilla johtoon. Koko jakson ajan isännät olivat vieraita pirteämpiä.

- Olen ylpeä siitä asenteesta, millä pelaajat lähtivät otteluun. Olimme samantien käynnissä, ja niin oli myös yleisö. Se antoi meille itseluottamusta matkaan. Enemmänkin olisi ollut otettavissa, mutta hyvään suuntaan meidän pelimme kehittyy.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teemu Pukille uusi seura

21.5.2018 22:23:41