COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ulkomaalaisvahvistus jättää Veikkausliigan - hankittiin kuukausi sitten!

11.8.2017 - 19:19:13


Heinäkuussa Rovaniemen Palloseuraan saapunut keskikenttämies Charlie Trafford siirtyy Skotlannin mestaruussarjassa pelaavaan Inverness Caledonian Thistleen. Trafford edustaa Rovaniemen Palloseuraa vielä ensi maanantain HJK-ottelussa.

Pelaajakaupan yhteydessä hollantilainen keskikenttämies Nathaniel Will, 28, siirtyy loppukaudeksi Rovaniemen Palloseuraan. Will saapuu Suomeen maanantaina ja liittyy välittömästi joukkueen vahvuuteen.

- Meillä oli Charlien kanssa loppukauden kestävä sopimus, mutta Skotlannista myöhässä saapunut tarjous oli hänelle sen verran merkittävä, ettei meillä sen jälkeen ollut mahdollisuutta Charlien pitämiseen, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen harmittelee.

- Vaihdon yhteydessä etsimme tilalle hyvää puolustussuunnan pelaajaa, joka pystyisi myös pallonhallintaan.

Nyt Rovaniemelle saapuva Nathaniel Will on pelannut Hollannin korkeimmalla ja toiseksi korkeimmalla tasolla yhteensä kahdeksan kauden ajan. Ajaxin akatemiasta Will vaihtoi NEC Nijmegeniin, josta hän siirtyi kaudeksi 2013-2014 De Graafschapiin.

Kaikkiaan Willille on kertynyt liki 100 ottelua Hollannin pääsarjassa. Hänen sopimuksensa De Graafschapin kanssa päättyi viime kevääseen. Keskikentän lisäksi Will pystyy pelaamaan myös laitapuolustajana.

Lähde: RoPSin verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luis Suarez iski Uruguayn johtoon

20.6.2018 18:57:02