COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n debytantti joutui painimaan koko illan HJK-tähden kanssa - "Ei tämän siistimpää ole"

12.9.2017 - 21:57:09


Helsingin IFK joutui tiistai-iltana vajaamiehisenä jalkapallon Veikkausliiga-otteluun HJK:ta vastaan. Klubi voitti 2-1-lukemin, mutta HIFK-leirissä oli pelin jälkeen ainakin yksi ilonaihe.

Hän oli vasta 18-vuotias Tommi Jyry, joka teki illan ottelussa liigadebyyttinsä ja selvisi kovasta paikasta kuivin jaloin.

- Tosi siistiä oli kyllä pelata. Ei tämän siistimpää peliä Suomesta löydy. Tosi magee fiilis oli kyllä, Jyry sanoi ottelun jälkeen.

Jyry on fyysisesti vielä keskenkasvuinen. Hän joutui vääntämään läpi illan muun muassa HJK:n Anthony Annania vastaan, joka on fyysisesti vielä monta askelta HIFK:n nuorukaista edellä. HJK:n tähtipelaaja tuli kesken haastattelun paiskaamaan vielä debytantin kanssa kättä. Annan arvosti nuorta poikaa, joka oli joutunut kovaan paikkaan.

- Tosi taitava kaveri on kyllä. Kyllä siinä sai koko ajan olla lähellä ja paljon sai myös juosta perässä, Jyry sanoi Annanista.

- En tiedä sainko häneltä palloa kertaakaan pois, mutta yritin kyllä koko ajan häntä häiritä, että oltaisiin saatu riistoja ylhäällä. Se oli ehkä kuitenkin se tärkein rooli tänään eli häiritä mahdollisimman paljon hänen peliään, Jyry jatkoi.

Debyytti jäi varmasti mieleen, mutta tappio tietysti harmitti.

- Kyllä me yritettiin tänään näyttää olevamme parempi joukkue, mutta ei vaan ihan riittänyt, Jyry sanoi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!