COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK:n Lehkosuo toivoo HIFK:n pysyvän sarjassa

12.9.2017 - 22:19:50


Helsingin Jalkapalloklubille jäi tiistai-iltana paras vire jalkapallon Veikkausliigassa piippuun, mutta silti HIFK kaatui Stadin derbyssä 2-1-lukemin ja se tärkein eli kolme sarjapistettä jäivät kotijoukkueelle.

HJK:n päävalmentaja oli kiitollinen pisteistä, mutta ei ollut täysin tyytyväinen peliesitykseen.

- Eihän me hyvin pelattu, se on ihan selvä. Pitää kuitenkin tavallaan olla aika kiitollisia voitosta ja kolmesta pisteestä. Derby on pelinä aina ehkä vähän vaikeampi kuin joku muu peli. Osaan kyllä nauttia tästä voitosta ehkä vähän huonommankin esityksen jälkeen. Parannetaan peliä tästä ja pidetään tämä tuloskunto yllä, niin voi taas hymyillä vähän leveämmin, Lehkosuo sanoi ottelun jälkeen.

HJK:n avainpelaajat Rasmus Schüller ja Atomu Tanaka pelasivat jo täysillä HJK:n mukana. Loukkaantumiset eivät enää vaivaa.

- He ovat täysin terveitä kyllä ja jatkavat varmasti mukana myös tulevissa peleissä. Aina kun tulee uusia pelaajia mukaan, niin aina se joukkueen rytmi muutosten myötä vähän katoaa. Mutta tehdään töitä taas yhdessä ja varmasti se rytmi sieltä löytyy. Puhun tässä nyt ehkä hyökkäyspelin yhteistyöstä, mutta se on hyvän joukkueen merkki, että vähän vaisummallakin hyökkäyspelillä pystytään kääntämään peli voitoksi, Lehkosuo sanoi.

HJK on käytännössä jo varma mestari, mutta joukkue joutuu vielä jännittämään HIFK:n kohtaloa loppukauden ajan. Jos HIFK putoaa sarjasta, niin Stadin derbyt jäävät ainakin hetkeksi historiaan. Lehkosuo toivoo HIFK:n pysyvän sarjassa.

- Se olisi mainio juttu, Lehkosuo linjasi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!