COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n Antti Muurinen harmitteli: "Oli vaikeaa tehdä kokoonpano tälle päivälle"

12.9.2017 - 22:44:39


Helsingin IFK:n päävalmentaja Antti Muurinen totesi jo ennen tiistain jalkapallon Veikkausliiga-ottelua HJK:ta vastaan, että HIFK:lle tärkein peli on edessä vasta perjantaina.

Tuolloin HIFK:n vieraaksi Helsinkiin saapuu JJK, joka taistelee sarjassa säilymisestä HIFK:n kanssa. HIFK ei tullut kuitenkaan heiluttamaan Töölön stadionille valkoista lippua, kun se kohtasi HJK:n Stadin derbyssä. HJK voitti kuitenkin 2-1.

- Onneksi olkoon HJK:lle voitosta. Hyvällä tuurilla olisimme voineet saada tästä pelistä jotain muutakin, mutta meillä oli vaikea aamu tänään. Tommi Vesalan ja Kim Raimin piti olla avauksessa, mutta molemmat ilmoittivat aamulla, että paikat on siinä kunnossa, etteivät pysty pelaamaan. Siinä sitten tuli Tuukka Andberg sisään ja Tommi Jyryn pelaamisesta oli sovittu jo eilen. Kaksi muutosta tuli kuitenkin vielä siinä vaiheessa. Näiden kahden herran suoritukset kannattaa mielestäni huomioida. Olen heistä hyvin ylpeä, että he pystyvät tällä tasolla pelaamaan. Eihän tämä vastustaja heille tähän alkuun ihan helppo ollut, Antti Muurinen kehui ottelun jälkeen.

HIFK:lle jäi ottelusta jossiteltavaa, vaikka HJK hallitsikin ottelutapahtumia.

- 1-1-maalin jälkeen meillä oli siellä rima. Se jätti vähän jossiteltavaa. Ensimmäinen puoliaika pysyttiin hyvin mukana, mutta toisella jaksolla HJK pystyi selvästi laittamaan jalkaa enemmän kaasulle. Atom tuli ovelasti siihen keskelle ja Pirinen nousi hyvin vasemmalle. Pakko myöntää, että parempi joukkue tämän kisan voitti, mutta olen ylpeä myös meidän joukkueesta. Me tehtiin tästä peli ja taistelu kaikesta huolimatta, Muurinen totesi.

HIFK:n tilanne on vaikea. Joukkue kärsii joidenkin avainpelaajien loukkaantumisista ja osalla varoitustilanne on täyttymässä. Siihen ei olisi ollut varaa ennen "kuolemanottelua" JJK:ta vastaan.

- Oli vaikeaa tehdä kokoonpano tälle päivälle. Siellä oli kavereita, joilla oli kortteja alla. Pakko se on myös sanoa, että perjantain JJK-ottelu on tärkeämpi meille kuin tämä. Sen takia joutui vähän miettimään. Palautumisaika perjantaihin on aika lyhyt. Tasapainoilua näiden asioiden kanssa se oli, Muurinen manasi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!