COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MTV Sport: Meneekö HIFK konkurssiin? - "Tietysti kaikki on mahdollista"

13.9.2017 - 14:13:16


MTV Sport uutisoi tiistaina Helsingin IFK:n jalkapallojoukkueen kurjasta tilanteesta. HIFK on hätää kärsimässä Veikkausliigassa ja talousvaikeudet jatkuvat.

HIFK yrittää paikata kassaa uudella osakeannilla, jonka minimitavoitteena on kerätä seuraan uutta rahaa 250 000 euroa. Tuo summa olisi pakko saada kasaan, sillä MTV Sportin tietojen mukaan seuraa uhkaa muutoin jopa konkurssi. Etenkin HIFK:n mahdollinen putoaminen Veikkausliigasta voisi olla paha kuolinisku seuralle.

- Tietysti kaikki on mahdollista, mutta en haluaisi mennä noin pitkälle. Sanotaan näin, että jos säilymme sarjassa, niin kaikki rahoitusasiat saadaan kuntoon. Tietysti jos putoamme, niin voi olla haasteellista, HIFK:n virkaa tekevä toimitusjohtaja Tero Korhonen kommentoi MTV Sportille.

HIFK taipui eilen tiistaina Stadin derbyssä HJK:lle 1-2-lukemin. HIFK:n tilanne sarjataulukossa on tukala, sillä helsinkiläisjoukkue on karsijan paikalla. Matkaa suoraan putoamiseenkin "oikeuttavaan" viimeiseen tilaan on enää vain kolme pistettä. Sarjajumbo JJK matkaa perjantaina Helsinkiin ja tuossa ottelussa panosta riittää.

Linkki MTV Sportin uutiseen: https://www.mtv.fi/sport/jalkapallo/veikkausliiga/artikkeli/hifk-n-ylla-jopa-konkurssiuhka-putoaminen-olisi-jarjeton-isku-veikkausliigalle/6573590#gs.KwihN=8


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!