COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

FC Lahti himoitsee liigahopeaa - ”Vastus on kova ja hankala”

11.10.2017 - 23:56:01


Jalkapallon Veikkausliigaa pelataan jälleen torstaina maajoukkuetauon jälkeen. Mitalikamppailun kannalta yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan FC Lahden ja IFK Mariehamnin välillä.

FC Lahti on sarjassa kolmantena ja IFK M viidentenä. Molemmilla on täydet saumat hopealle; mestaruudenhan on jo varmistanut HJK.

- IFK Mariehamnilla on selkeä identiteetti ja pelitapa, mutta he ovat päästäneet enemmän maaleja kuin viime vuonna. Vastus on kova ja hankala, mutta meillä on ollut hyviä kohtaamisia ja olemme onnistuneet heitä vastaan. Siitä yritämme nyt jatkaa, Lahden valmentaja Toni Korkeakunnas sanoo seuran verkkosivuilla (www.fclahti.fi).

Lahti tuskin lähtee aivan tavanomaisimmalla kokoonpanollaan, sillä muiden muassa Santeri Hostikka (Suomen alle 21-vuotiaat) ja Henri Anier (Viron A-maajoukkue) pelasivat vielä tiistaina.

- Pientä kierrätystä ja muutoksia kokoonpanoon tulee varmasti näiden asioiden takia. Uskon, että se on meille kuitenkin pelkästään eduksi. Nämä tilanteet yhdistävät ja vahvistavat meitä, Korkeakunnas kertoo.

Veikkausliigassa pelataan torstaina kuusi ottelua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14