COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS-luotsi: "Pelinälkää riittää"

12.10.2017 - 10:25:57


Suomen kotoisessa jalkapallon Veikkausliigassa pelataan torstaina täysi kierros. Sarjassa vankasti toisena oleva Kuopion Palloseura kohtaa kotonaan Rovaniemen Palloseuran.

Kovakuntoinen KuPS on pelannut nyt viisi peräkkäistä tappiotonta liigapeliä, joista kolme viimeisintä on voittopelejä. KuPS on liigan kuntopuntarissa toisena. RoPS on sarjassa seitsemäntenä.

Neljä sarjakierrosta on enää jäljellä ja loppuratkaisut tapahtuvat kahden seuraavan viikon aikana.

- Pelinälkää riittää ja meillä on hyvä voitto alla Interistä. Maaottelutauko käytettiin treenaamiseen ja palautumiseen. RoPS on pelaava joukkue, joka pyrkii prässäämään ylhäältä. Heillä on ollut miehiä maajoukkuetehtävissä, joten pitää ottaa huomioon se minkälaisen pelitaktiikan he valitsevat. RoPS-joukkue on jonkin verran muuttunut viime kohtaamisestamme, RoPS on hyvä joukkue ja heilläkin on voitto alla, KuPS-luotsi Jani Honkavaara muistutti seuran nettisivuilla.

- Hyvät tulokset kertovat siitä, että me olemme vahvoja ja tasaisuus on löytynyt otteisiin. Voitot ovat tuoneet lisää itseluottamusta. Nyt alkaa loppurutistus. Loppukaudella ratkaisee se, kuinka hyvin keskittyminen pysyy olennaisissa asioissa. Meidän pitää nauttia nykyhetkestä ja keskittyä siihen täysillä. Oma peli on kaikista tärkein, päävalmentaja hahmotti.

RoPS-valmentaja Juha Malinen pelkää kotijoukkueen kovaa keskikenttää.

- Heidän hyökkäyksestään löytyy taitoa ja vaihtoehtoja, mutta meidän on otettava huomioon erityisesti heidän keskikenttänsä. Sinne on saatava painetta, ja sen jälkeen meidän on lähdettävä oikeaan osoitteeseen, Malinen kertoi.

Pelikiellossa ei ole tällä hetkellä kotijoukkueelta ketään, puolustaja Sebastian Sorsa on sivussa RoPS-pelistä. Myös vierasjoukkue on lähes täydellä kokoonpanolla mukana, sillä heillä ei ole kuin Ivan Tatomirovic pelikiellossa.

Veikkausliigan illan ottelut

FC Lahti - IFK Mariehamn klo 18:30
HIFK - PS Kemi klo 18:30
JJK Jyväskylä - Ilves klo 18:30
KuPS - RoPS klo 18:30
VPS - FC Inter klo 18:30
SJK - HJK klo 20:00


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14