COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK ja PS Kemi kohtalonottelussa: "Iso peli molemmille"

12.10.2017 - 11:36:59


Veikkausliigaa on pelaamatta neljä ottelukierrosta. HJK varmisti edellisellä kierroksella Suomen mestaruuden, mutta muista mitalisijoista käydään todella kovaa kamppailua todennäköisesti päätöskierrokselle asti. Mitalitaiston lisäksi myös putoamistaistelussa eletään ratkaisun hetkiä. Torstaina sarjassa pelataan täysi kierros.

HIFK on sarjataulukossa kymmenentenä. Ero sekä sarjajumbo JJK:hon että kymmenentenä olevaan PS Kemiin on kuusi sarjapistettä. HIFK:n tulisi kaventaa kuuden pisteen ero PS Kemiin jäljellä olevissa neljässä ottelussa, jotta tähtirinnat välttäisivät liigakarsinnan.

– Olemme erittäin latautuneita ja motivoituneita torstain otteluun. Vastustaja on tuttu. Pelasimme avauskierroksella maalittoman tasapelin ja edellisessä ottelussa he onnistuivat hakemaan kolme pistettä HJK:hon siirtyneen Filip Valencicin maaleilla, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoi.

– Tämä on iso peli molemmille, mutta erityisesti meille. Asetelma on herkullinen ja paineet ovat vastustajalla. Voitolla saamme uuden mahdollisuuden saavuttaa Kemin sarjataulukossa. Tarvitsemme torstaina jokaista kannattajaamme ja toivottavasti saamme yleisöltä paljon tukea joukkueen taakse, Muurinen sanoi.

HIFK:lla ei ole pelikieltoja ja sivussa ovat ainoastaan pitkäaikaispotilaat Nikolas Saira, Kim Raimi sekä Pauli Kuusijärvi. PS Kemiltä ovat varmuudella sivussa pelikieltoaan kärsivät Abdoulie Mansally sekä Lassi Nurmos.

Veikkausliigan illan ottelut

FC Lahti - IFK Mariehamn klo 18:30
HIFK - PS Kemi klo 18:30
JJK Jyväskylä - Ilves klo 18:30
KuPS - RoPS klo 18:30
VPS - FC Inter klo 18:30
SJK - HJK klo 20:00


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n uusi tähtihankinta debytoi

18.9.2018 14:11:58

 

 

 

 

Tapparalle kivenkova vahvistus

18.9.2018 13:10:01