COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

JJK kovan paikan edessä - Ilveksen on kaaduttava jälleen

12.10.2017 - 15:23:30


JJK lähti maaottelutauolle alakuloisissa merkeissä, sillä kettulauma ei onnistunut haalimaan pisteitä viikon kahdesta ottelustaan. Maanantaina FC Inter haki Harjulta pisteet 1-3-tuloksella.

Pisteitä ei JJK:n mukaan lähtenyt myöskään lauantaina Rovaniemeltä, vaan RoPS vei 2-0-voiton Lassi Lappalaisen maalien turvin. Ottelussa myös Antto Tapaninen otti varoitustilinsä täyteen ja on siis pelikiellon vuoksi sivussa Ilves-pelistä. Karsijanpaikkaa JJK:n edellä hallussaan pitävä HIFK voitti oman kierroksen ottelunsa ja näin joukkueiden välinen ero venyi kuuteen pisteeseen. Pisteiden valossa kaikki on kuitenkin vielä mahdollista JJK:lle, mutta se on nyt pakkovoiton edessä.

Ilveksen hyökkääjä Tuco johtaa Veikkausliigan maalipörssiä yhdessä IFK Mariehamnin Aleksei Kangaskolkan kanssa.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wissin miehistöllä ei ole pelikieltoja. Kuukausi sitten loukkaantuneet Emile Paul Tendeng ja Antti Hynynen ovat palanneet joukkueharjoituksiin. Kapteeni Hynynen saattaa esiintyä pelaavassa kokoonpanossa jo tällä viikolla.

– Kohtaamisemme JJK:ta vastaan ovat olleet tasaisia. Kotona olimme peliä vievä osapuoli, mutta kesän vierasottelussa hävisimme alusta asti kaksinkamppailut ja puolustimme lepsusti. Samat ongelmat, mitä pelissämme oli silloin yleisestikin, korreloituivat siinä pelissä. Hyvien harjoitusten avulla olemme päässeet paljon parempaan suuntaan, Wiss totesi seuran verkkosivuilla.

– Tässä on hyvin paljon kyse peliin valmistautumisesta ja asennoitumisesta. Meidän pitää olla alusta asti hereillä. JJK pelaa selkä seinää vasten. Se on heidän vahvuutensa ja heikkoutensa samaan aikaan. Jos ei nyt taistele, niin ei tarvitse taistella ollenkaan.

Veikkausliigassa pelataan illalla täysi kierros.

Veikkausliigan illan ottelut

FC Lahti - IFK Mariehamn klo 18:30
HIFK - PS Kemi klo 18:30
JJK Jyväskylä - Ilves klo 18:30
KuPS - RoPS klo 18:30
VPS - FC Inter klo 18:30
SJK - HJK klo 20:00


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24