COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

FC Lahti ja IFK Mariehamn Europaikkojen perässä

12.10.2017 - 16:59:18


Jalkapallon maaottelutauko on ohi ja mitalitaistelu on Suomen Veikkausliigassa tiukkaa HJK:n ollessa jo mestaruutensa varmistanut.

Etenkin sijoille 2-4, jotka vievät eurokentille ensi kaudeksi, on tunkua. KuPS on sarjassa kakkosena, mutta FC Lahti ja Ilves ovat vain kolmen pisteen päässä väijymässä. Toisaalta IFK Mariehamnilla on matkaa hopealle ainoastaan kuusi pistettä.

- Me keskitymme vain asioihin, joihin voimme vaikuttaa, mutta kyllä meidän pitää pelata kotikentällämme eri lailla. Pitää ymmärtää olosuhteet ja lähtökohdat otteluun, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoi joukkueen otteluennakossa.

IFK Mariehamn on noussut hyvän syysvireensä ansiosta mitalitaisteluun mukaan. Saarelaiset ovat edellisestä neljästä ottelusta voittaneet kolme ja hävinneet ainoastaan HJK:lle. Samalla myös hyökkääjän Aleksei Kangaskolkan maalimäärä on jo 15.

- IFK Mariehamnilla on selkeä identiteetti ja pelitapa, mutta he ovat päästäneet enemmän maaleja kuin viime vuonna. Vastus on kova ja hankala, mutta meillä on ollut hyviä kohtaamisia ja olemme onnistuneet heitä vastaan. Siitä yritämme nyt jatkaa.

Kalle Taimi ja Igor Jovanovic ovat loukkaantuneina sivussa FC Lahdelta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24