VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

RoPS jatkaa hurjaa menoaan, MIFK teki kauden avausmaalinsa

22.4.2018 - 16:39:08


Rovaniemen Palloseura on avannut kautensa upeasti. RoPS voitti kauden kolme ensimmäistä otteluaan, ja tänään sille on tulossa neljäs kolmen pisteen potti, kun se johtaa PS Kemiä ensimmäisen puoliajan jälkeen 2-0.

Kotijoukkue RoPS siirtyi johtoon 20. minuutilla Lassi Lappalaisen tarkalla nurmea nuolleella laukauksella. Vieraat saivat nöyrtyä seuraavan kerran 38. minuutilla, kun Lucas Lingmanin keskitys pomppasi tolpasta Filip Ivanovskille, joka sai puskea pallon rauhassa Kemin maaliin.

Sinipunaisilla oli myös yksi erinomainen maalintekopaikka, mutta Juho Mäkelä ei onnistunut laittamaan palloa lähietäisyydeltä kotijoukkueen häkkiin.

Jalkapalloliigassa pelataan myös toista ottelua, kun IFK Mariehamn isännöi VPS:ää. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne on 1-1.

VPS iski ottelun avausmaalin jo ottelun toisella minuutilla, kun Elhadji Ciss pääsi puskemaan vaasalaiset johtoon. MIFK tuli kuitenkin ennen taukoa tasoihin Aleksei Kangaskolkan osumalla. Maali oli MIFK:lle kauden ensimmäinen. VPS-ottelu on saarelaisille kauden kolmas.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54