NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Peliyhtiö: SJK antaa todennäköisimmin ensimmäiset valmentajapotkut

17.5.2018 - 11:10:12


Seinäjoen Jalkapallokerho antaa todennäköisesti Veikkausliigakauden 2018 ensimmäiset potkut, arvioi kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö Betsson. Myöskään PS Kemin tai HJK:n päävalmentaja eivät voi olla kovin varmoja työpaikastaan.

SJK vaihtoi valmentajaa peräti kolme kertaa viime vuoden aikana. Syksyllä vastuun otti kolmen vuoden pestillä Tommi Kautonen, mutta uusi kausikaan ei ole alkanut toivotusti: Seitsemästä pelistä vain seitsemän pistettä ja kuusi tehtyä maalia. Kerroin nopeimmalle valmentajanvaihdolle on 2.00.

Kemissä menestysodotukset kauteen olivat varmasti pienemmät kuin Seinäjoella, mutta yksi voitto seitsemästä pelistä tuskin tyydyttää sekään. Kerroin valmentajanvaihdolle 2.50.

HJK on RoPS:n takana sarjassa toisena, mutta tappio Suomen Cupin finaalissa Interille oli karvas. Klubille ei kotimaassa kelpaa käytännössä mikään kuin tuplamestaruus, ja siitä puolikas jäi nyt saamatta. HJK:n vaativat fanit huusivatkin Mika Lehkosuolle potkuja pelin jälkeen - samoin kuin aikaisemmillakin kausilla aika ajoin. Kerroin 2.75.

Epätodennäköisin vaihtaja on Betssonin silmissä huiman kevään pelannut RoPS.

Pelikohde: http://sportsbook.betsson.com/fi/erikoiskohteet/suomi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!