FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Erfan Zeneli vahvistamaan Rovaniemen Palloseuraa

9.8.2018 - 10:43:50


Jalkapallon Veikkausliigassa toisena oleva Rovaniemen Palloseura on solminut loppukauden kattavan sopimuksen kokeneen keskikenttäpelaaja Erfan Zenelin, 31, kanssa.

- Sopimuksen myötä ympyrä on tietyllä tapaa sulkeutunut. Erfan Zeneli aloitti jalkapalloilemisen Rovaniemen Palloseurassa, mutta aikuisurallaan hän ei ole vielä kertaakaan edustanut kasvattajaseuraansa. Rovaniemeltä Zeneli muutti 12-vuotiaana perheensä mukana Pietarsaaren kautta Helsinkiin. Helsingin Jalkapalloklubista Zenelillä on peräti viisi Suomen Mestaruutta ja neljä Suomen Cupin voittoa, todetaa RoPS:n sivuilla.

Zeneli on RoPS:n päävalmentaja Toni Koskelalle tuttu juuri HJK-vuosien kautta.

- Sopivaa pohjapelaajaa ei meinannut löytyä, mutta samalla Lucas Lingman on pelannut sillä paikalla erittäin hyvin, Koskela kertoo.

- Veikkausliigaa on jäljellä enää 11 kierrosta. Tarvitsimme pelaajan, joka istuu välittömästi siihen, miten me haluamme pelata. Erfan on tuttu pelaaja, tietää ja tuntee Veikkausliigan, tietää meidän pelitavan ja me tunnemme "Efun".

Zeneli saapui Rovaniemelle torstaiaamuna ja siirtyi lentokentältä suoraan joukkueen mukaan harjoituksiin. SJK-sopimuksen päätyttyä Zeneli on ollut kevättalvesta saakka ilman seuraa, joten nälkä tositoimiin on kova.

- En ole käytännössä pitänyt vapaata, vaan treenannut koko ajan. Pitää olla valmis, kun kutsu käy. Nyt olo on kuitenkin helpottunut, kun alkaa se todellinen työ, Zeneli huokaisee.

Zeneli on välittömästi vapaa edustamaan Rovaniemen Palloseuraa. RoPS:n seuraava kotiottelu on ensi sunnuntaina. Rovaniemelle saapuu IFK Mariehamn.

Lähde: RoPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!