NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eremenko sai haluamansa: Kadio tukkimaan SJK:n takalinjoja

10.8.2018 - 10:19:51


Jalkapallon Veikkausliigassa yhdeksänten majaileva SJK on solminut loppukauden kattavan sopimuksen norsunluurannikkolaisen keskuspuolustaja Didier Kadion, 28, kanssa. Sopimuksessa on optiot tulevista vuosista.

Kadio siirtyy vapaalla siirrolla Seinäjoelle. Hänen sopimuksensa Armenian pääsarjan Pyunik Jerevanissa päättyi 8. elokuuta.

- On hienoa olla jatkossa osa SJK:ta, joka on hyvä seura. Toivon pääseväni pian sinne mukaan ja taistelemaan yhdessä muun joukkueen kanssa. Haluan pian tavata uuden perheeni ja kaikki SJK:n kannattajat. Haluan, että SJK on minun uusi kotini, Kadio kertoo uuden seuransa sivuilla. Kadio liittyy SJK:n harjoitusvahvuuteen ensi viikolla.

180-senttinen keskuspuolustaja on Norsunluurannikon maineikkaan ASEC Mimosasin kasvatti ja edustanut urallaan maataan nuorten maajoukkueissa.

Hän on ennestään suomalaiselle jalkapalloyleisölle tuttu Pietarsaaren Jaron paidasta kaudelta 2015, jolloin hän kamppaili sarjan parhaan puolustajan tittelistä yhdessä SJK:ssa pelanneen maanmiehensä Cedric Gogouan kanssa. Hänen valmentajanaan oli tuolloin Alexei Eremenko, joka on valmentanut miestä myös Kazakstanin ja Armenian pääsarjoissa.

- Tykkäsin tästä pojasta heti siitä lähtien, kun näin hänestä ensimmäisen videon. Olin silloin etsimässä pelaajaa, joka pystyy pelaamaan usealla eri pelipaikalla. Videolla hän pelasi topparina ja puolustavana keskikenttäpelaajana. Tietenkin videon voi saada näyttämään hyvältä, mutta näin hänessä heti jotain ja halusin hänet meille. Kun hän tuli meille, hän teki vaikutuksen kaikkiin, vaikka oli silloin vielä nuori. Harmillisesti talouden vuoksi hän ei voinut kuitenkaan jatkaa silloin meillä, SJK:n päävalmentaja Eremenko kertoo Kadiosta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!