NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hurjaa tekstiä TPS:n valmentajalta: ”Taistellaan tästä se s**tanan voitto kotiin!”

17.8.2018 - 22:38:50


Jalkapallon Veikkausliigan jumbosijan hyvästellyt TPS otti tänään Turussa todella kovan 4-1 (2-0) -voiton VPS:stä. TPS:n valmentaja Mika Laurikainen oli luonnollisesti äärimmäisen helpottunut taktioputken katkaisemisesta.

- TPS pelasi hyvän pelin tänään. Tuli huomattava tasonnosto edeltävistä peleistä, jolloin meillä on heittelehtinyt se taso peli sisällä välillä tosi paljon. Asinatuntijat ovat varmaan huomanneet, että on tullut aika paljon muutoksia. Meidän kokoonpanossa on ollut loukkaantumisia ja muita poissaoloja, jouduttu vaihtamaan pelaajia pelistä toiseen. Nyt saatiin Ääritalo ja McKendry takaisin. Näytti pitkästä aikaa nyt siltä, että nyt oltiin taas ehjä joukkue, Laurikainen analysoi seuransa sivuilla.

Laurikainen painottaa, että kyseessä oli ensisijaisesti työvoitto.

- Olen tyytyväinen siihen, miten joukkue taisteli. Tänään ei ajateltu, että tarvitsee tehdä mitään hienoa. Ajatus oli se, että taistellaan tästä nyt se saatanan voitto kotiin. Ollan oltu löysän langan päässä koko ajan, eikä olla saatu terävyyttä tekemiseen. Tänään jätkät vastasivat huutoon. Mä olen varma, että tämä jatkuu nyt, Laurikainen vakuutti.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen aloitti tilityksensä kohteliaisuuksilla.

- Kohteliaisuudet ensin. Kenttähoitaja loistava, olosuhteet loistavat, katsojat loistavat, meininki loistava. Turussa on edellytykset pelata hyvää jalkapalloa. Onnittelut Tepsille voitosta, ansaitusti. Meidän oma tekeminen oli tänään helvetin huonoa ottelun alussa, Vuorinen tukisti omiaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!