NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

PS Kemi antoi potkut David Hannahille

5.10.2018 - 16:48:36


Jalkapallon Veikkausliigasta Ykköseen putoava PS Kemi on purkanut tänään David Hannahin urheilutoimenjohtaja- ja valmentajasopimukset.

Purku tapahtui seuran tiedotteen mukaan hyvässä yhteisymmärryksessä Hannahin kanssa. Sopimuksen purkamisen taustalla ovat niin PS Kemin Veikkausliigajoukkueen pelilliset asiat, taloudelliset seikat kuin seuran uudet strategiset linjauksetkin. Loppukaudeksi PS Kemin liigajoukkueen vetovastuun ottaa päävalmentaja Steven Polack, muun valmennusryhmän pysyessä ennallaan.

- Ensinnäkin haluan kiittää joukkueen kapteeneja Juhoa ja Mikkoa heidän tuestaan ottaessani valmennuspestin vastaan. Haluan myös kiittää pelaajia heidän asenteestaan ja kovasta työstä näiden 13 viikon aikana. Toivotan heille erittäin paljon onnea jäljellä oleviin kolmeen otteluun sekä tulevaisuuteen, David Hannah toteaa.

Hannah on erityisen iloinen siitä että kesän aikana on annettu peräti viidelle Akatemian pelaajalle mahdollisuus Veikkausliigadebyyttiin tänä kesänä, mikä on osoitus akatemia- ja edustusjoukkueen hyvästä yhteydestä.

- Toivottavasti tämä linkki jatkuu myös tulevien kausien aikana. Haluan kiittää myös koko seuran henkilöstöä, vapaaehtoisia ja valmennusta kovasta työstä ja sille omistautumisesta, mistä olen henkilökohtaisesti hyvin kiitollinen, Hannah jatkaa.

PS Kemi puolestaan kiittää Hannahia hänen palveluksistaan seuralle ja toivottaa kaikkea hyvää jatkossa, vaikka yhteistyön pelilliset tulokset eivät olleet toivotulla tasolla. PS Kemi voitti Hannahin valmennuksessa pelaamastaan 14 ottelusta yhden ja pelasi lisäksi neljä tasapeliä.

- Kun joukkue putoaa Ykköseen, ei pelillisiin saavutuksiin voi missään nimessä olla täysin tyytyväinen. Tavoitteena pitää aina olla seuran eteenpäinmeno, toteaa PS Kemin toimitusjohtaja Jarkko Ruhanen.

Lähde: PS Kemi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50