NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

RoPS lumimyräkän keskeltä hirmuvireisen Yateken vieraaksi

6.10.2018 - 10:09:37


Jalkapallon Veikkausliigasta on enää kolme kierrosta pelaamatta. HJK on jo mestaruutensa varmistanut, mutta viimeisiltä kierroksilta ei todellakaan panostusta puutu. Yksi äärimmäisen tärkeä ottelu pelataan tänään Turussa, kun sarjassa kolmanneksi viimeisenä oleva TPS isännöi hopean syrjässä kiinni olevaa Rovaniemen Palloseuraa.

TPS on herännyt syksyllä uuteen kevääseen ja hilannut itsensä karsintaviivan yläpuolella.

Nousun yksi henkilöitymä on kevään Napapiirillä harjoitellut ja elokuussa TPS:n paitaan päätynyt Sterling Yateke. Yateke on viimeistellyt komeasti kuusi maalia seitsemässä pelaamassaan ottelussaan.

- TPS on vaarallisimmillaan lähtiessään vastahyökkäyksiin. Nyt heillä on Mika Ääritalon lisäksi myös Yateke, jotka molemmat ovat sekä atleettisia että fyysisiä pelaajia ja sitä kautta vastustajalle inhottavia. He ovat nopeita ja pystyvät kamppailemaan, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela arvioi seuransa sivuilla.

RoPS hävisi edellisen ottelunsa kotonaan Seinäjoen Jalkapallokerholle.

- Kun katsoo puhtaasti tilastojakin, me vedimme keskimääräiseen nähden hirveän määrän pitkiä syöttöjä. Meidän syöttöprosentti 79% taisi olla huonoin koko kaudella. Se kertoo siitä, että pelasimme pitkien syöttöjen kautta liikaa ja liian aikaisin. Meidän täytyy pitää kiinni omasta identiteetistämme, eli luomme riittävän laadukkaita syöttösuuntia vastustajan muodon sisään ja keskelle sekä uskallamme myös syöttää sinne, Koskela alleviivaa.

RoPS pääsee TPS-peliin ehjän harjoitusviikon päätteeksi.

- Ainoastaan perjantain lymimyräkkä muutti suunnitelmia jonkin verran. Puolustuslinjakin palailee tuttuun koostumukseen Juuso Hämäläisen kärsittyä pelikieltonsa. Myös Moraes on saanut lääkäreiltä peliluvan, seuran sivuilla kerrotaan.

Pelikieltojen vuoksi lauantaina molemmilta joukkueilta puuttuu yksi keskuspuolustaja, RoPS:lta Jems Geffrard sekä TPS:lta Zeljko Savic.

Veikkausliigan lauantain kierros:
PS Kemi-FC Inter klo 15.00
TPS-RoPS klo 16.00
SJK-FC Honka klo 18.00


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50