NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigakarsintojen aikataulu selvillä – HIFK pyrkii takaisin pääsarjatasolle

9.10.2018 - 14:50:47


Veikkausliiga vahvisti tämän syksyn liigakarsintojen aikataulun.

Karsinnoissa pelaavat liigan toiseksi viimeiseksi jäänyt joukkue sekä Ykkösen toiseksi yltänyt joukkue. Liigan jumbojoukkue tippuu suoraan Ykköseen, ja Ykkösen mestari nousee suoraan pääsarjatasolle.

Karsinnoissa pelataan kaksi ottelua. Ensimmäinen peli pelataan 31. lokakuuta ja toinen 3. marraskuuta. Mikäli otteluita joudutaan siirtämään esimerkiksi sääolosuhteiden vuoksi, ovat pelipäivät 1. marraskuuta ja 4. marraskuuta. Ensimmäinen ottelu pelataan Ykkösen hopeajoukkueen kotona.

Tällä hetkellä Ykkösestä on nousemassa suoraan kokkolalainen KPV, joka johtaa toisena olevaa HIFK:ta vain yhden pisteen turvin. Molemmilla on jäljellä enää kaksi ottelua, ja joukkueet kohtaavatkin toisensa 20. lokakuuta. On hyvin todennäköistä, että tuon ottelun voittaja ansaitsee suoran nousun liigaan.

KPV:n ja HIFK:n asemaa kahden kärjessä ei enää uhata, joten molemmilla on mahdollisuus nousta sarjatasoa ylemmäs, vaikka loppukauden peleistä ei irtoaisikaan pisteitä.

Liigan jumboksi jää varmuudella PS Kemi. Karsijan paikalla on tällä hetkellä TPS, mutta SJK ja IFK Mariehamn voivat vielä tippua toiseksi viimeiselle sijalle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!