NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK tiedotti muutoksista ja vahvisti samalla Lehkosuon jatkosopimuksen

10.10.2018 - 14:02:59


Jalkapallon tuore Suomen mestari HJK vahvisti keskiviikkona, että Mika Lehkosuo jatkaa seuran päävalmentajana myös ensi kaudella. Samalla HJK tiedotti myös rakennemuutoksista sen urheiluorganisaatiossa.

HJK kertoi, ettei Lehkosuo ollut ainoa vaihtoehto päävalmentajaksi.

- Haastattelimme tämän prosessin ja analyysin perusteella neljä varteenotettavinta ehdokasta päävalmentajiksi. Kaksi näistä on ollut kuluneena vuonna päävalmentajana HJK:a UEFA-rankingissa korkeammalla olevassa seurassa, seura kertoo tiedotteessaan.

HJK:n edustusjoukkueen valmennukseen tulee kuitenkin myös muutoksia. Uutena nimenä Klubin valmennustiimiin liittyy Jani Sarajärvi.

HJK:n urheiluorganisaatioon tulee myös muutoksia. Miika Takkulasta tulee urheilu- ja kehitysjohtaja. Seuran tiedotteen mukaan Takkula keskittyy tehtävässään strategian jalkauttamiseen, laadukkaan arjen luomiseen ja pelaajakehitykseen läpi seurayhteisön.

Akatemian jalkapallojohtaja Erkki Valla saa myös hieman erilaisen toimenkuvan. Hän keskittyy jatkossa entistä vahvemmin valmentajien ja pelaajien kenttätyöhön, seuran jalkapallometodologiaan sekä arjen laadun varmistamiseen koko toiminnassa.

Lehkosuon jatkosopimuksesta uutisoi jo aiemmin ELMO-lehti.

Lähde: HJK:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

Marc Marquez juhli MotoGP:ssä

16.6.2019 17:09:48

 

 

Fernando Alonso voitti Le Mansin

16.6.2019 17:04:30