NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ykkösen kierroksella hurjat panokset - ratkeaako nousijat ja tippujat?

20.10.2018 - 12:36:21


Jalkapallon miesten Ykkösessä pelataan täysi viiden ottelun kierros lauantaina. Tilanne on sarjataulukossa erittäin kutkuttava, sillä niin suora nousija Veikkausliigaan kuin putoajat Kakkoseen saattavat varmistua päivän peleissä.

Suorasta sarjanoususta Veikkausliigaan tappelevat enää KPV ja HIFK, jotka iskevät yhteen Helsingissä Telia 5G Areenalla. Joukkueiden välillä on eroa yksi piste kokkolalaisten hyväksi. Mikäli KPV voittaa, nousee se varmuudella ensi kaudeksi Veikkausliigaan. HIFK:n voittaessa tai tasapelissä jää ratkaisu ensi viikon päätöskierrokselle.

KPV ei lähde vieraspeliin puntti tutisten.

- Joukkueesta huokuu määrätietoisuus ja rauhallisuus. Kaikesta huomaa, että keskittyminen on tapissa ja edetään rauhassa askel kerrallaan kohti pelin aloitusta. Edessä on kova, mutta odotettu ottelu. Silti se ei eroa mistään muusta ottelusta sen suhteen, että tulos on ansaittava kentällä, KPV-luotsi Jarmo Korhonen näki ottelun alla.

Ykkösen voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan kaudeksi 2019. Toiseksi sijoittunut karsii paikasta Veikkausliigan toiseksi viimeiseksi sijoittunutta vastaan.

Myös Kakkoseen tippujat saattavat ratketa päivän peleissä. Sarjajumbona oleva Klubi 04 pelaa Hakan vieraana ja sillä on eroa kurottavana toiseksi viimeisenä olevaan JJK:hon yksi piste. JJK:n edellä puolestaan on AC Kajaani kahden pisteen päässä, ja joukkueet iskevätkin yhteen Jyväskylässä.

Ykkösen kaksi viimeistä tippuvat suoraaan Kakkoseen.

Ykkösen toiseksi viimeinen kierros käynnistyy kello 14.

Ykkönen lauantaina 20.10.

Ekenäs IF - AC Oulu
Haka - Klubi 04
HIFK - KPV
JJK Jyväskylä - AC Kajaani
KTP - FF Jaro


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50