NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS yllätysjohdossa, IFK Mariehamn tippumassa karsijan paikalle

21.10.2018 - 15:12:49


Jalkapalloliigan toiseksi viimeisen kierroksen otteluissa ollaan pelattu ensimmäiset puoliajat.

Sunnuntain otteluiden perusteella häntäpään taistosta on tulossa entistä mielenkiintoisempi. PS Kemi tippuu varmasti Ykköseen, mutta karsijan paikalle voivat joutua TPS:n lisäksi sekä SJK että IFK Mariehamn.

Puoliaikatulosten perusteella toiseksi viimeiseksi eli karsijan paikalle on tippumassa IFK Mariehamn, sillä TPS johtaa KuPSia Elias Ahteen osumalla, PS Kemi MIFKiä Aapo Mäenpään maalilla ja HJK SJK:ta Joao Klaussin täysosumalla. Nykyisten tulosten pysyessä otteluiden loppuun asti olisi TPS:lla 32 pistettä ja SJK-MIFK-kaksikolla 31. SJK olisi MIFK:n edellä ainoastaan paremman maalieron turvin.

Kärkipään taistoissa jännitetään, tuleeko RoPS varmistamaan hopeamitalinsa. Taukotilanteiden valossa rovaniemeläisten kakkossija ei varmistu vielä, sillä RoPS on 0-0-tasatilanteessa VPS:n kanssa.

FC Honka johtaa puolestaan Interiä Borjas Martinin maalilla, joten näillä tuloksilla ero Hongan ja RoPSin välillä olisi enää kaksi pistettä.

Ilves-Lahti-ottelu on tilanteessa 0-0. Tasapeli tarkoittaisi sitä, että Ilves menettäisi mahdollisuutensa yltää mitaleille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50