NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

FC Lahti hankki saksalaisen maalivahdin

22.10.2018 - 14:27:40


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava FC Lahti tiedotti maanantaina uudesta pelaajasopimuksesta. Seura tiedotti solmineensa 1+1 -vuotisen sopimuksen saksalaisen maalivahdin Patrick Rakovskyn kanssa. 25-vuotias Rakovsky siirtyy Veikkausliigaan belgialaisesta Liersestä.

Rakovsky on saanut kokea Saksan kaksi ylintä sarjatasoa urallaan. Hän on pelannut yhteensä 39 ottelua Bundesliigassa ja 1. Bundesliigassa.

- Muutin pienenä Prahaan ja pelasin Spartassa. Menin vuodeksi Slaviaan, mutta seuralla oli ongelmia ja palasin takaisin Spartaan. Se oli myös lähempänä. 14-vuotiaana menin Schalken nuorisoakatemiaan. Voitimme muun muassa Saksan mestaruuden ja alle 17-vuotiaiden Cupin, maalivahti kertasi uraansa FC Lahden tiedotteessa.

FC Lahti on innoissaan uudesta hankinnastaan.

- Rakovskysta huomaa, että hän on käynyt läpi saksalaisen maalivahtikoulun. Hänellä on vahvat perusteet, eikä häntä tarvitse erikseen opettaa, vaan pääsemme suoraan tekemään harjoitteita. Rakovsky on hyvä jalalla ja ohjaa peliä loistavasti, FC Lahden maalivahtivalmentaja Ari Korhonen kehaisi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

20.3.2019 07:00:12