NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huippusiirto! Suomalaispelaaja teki sopimuksen Chelsean kanssa

22.10.2018 - 17:30:16


Suomalaismaalivahti Lucas Bergström siirtyy Chelsean organisaatioon.

15-vuotias TPS-pelaaja siirtyy seuran akatemiaan. TPS tiedotti nuorukaisen siirrosta verkkosivuillaan.

- Pituus ja koko ovat vahvuuksiani ja sitä kautta myös keskitykset ja blokkitorjunnat, mutta fysiikkaa ja koordinaatiota täytyy erityisesti kehittää. Haluan tehdä töitä urani eteen ja kehittyä koko ajan paremmaksi ja paremmaksi maalivahdiksi. On hienoa saada tällainen mahdollisuus ja päästä aivan sinne jalkapallon huippumaailmaan mukaan, Bergström kiittelee mahdollisuuttaan TPS:n tiedotteessa.

Bergström on kuulunut TPS:n akatemiajoukkueeseen, mutta hän on päässyt harjoittelemaan myös edustusjoukkueen mukana.

- Kyse on erittäin lahjakkaasta maalivahdista, olen tuntenut hänet nyt kolme ja puoli vuotta. Lucas on nykyaikainen maalivahti, eli hyvä avaamaan peliä ja hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa. Hän on samalla erittäin kokonaisvaltainen maalivahti, TPS:n maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen tiivistää valmennettavansa ominaisuudet.

- Pitää muistaa, että hän on vielä todella nuori kaveri, mutta hän on silti pärjännyt hyvin myös meidän mukana. Lucaksella on luonnonlahjana maalivahdin raamit valmiina ja hän on erittäin kova harjoittelija. Työnteosta hänen tulevaisuutensa ei ole kiinni ja vielä kun tekniset ja taktiset asiat menevät sopivasti eteenpäin, niin hänellä on hieno tulevaisuus edessään. Me olemme TPS:ssä aina ylpeitä siitä, kun joku pelaaja lähtee meiltä maailmalle. Uskon, että hän pärjää, joten ei muuta kuin onnea matkaan, TPS:n edustusjoukkueen päävalmentaja Mika Laurikainen toivottaa.

Bergströmin agentti Sami Salonen sanoo, että suomalaisvahdin perässä oli muitakin Valioliiga-seuroja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!