NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

FC Inter vahvistuu hollantilaispelaajalla

17.1.2019 - 14:53:47


Jalkapalloliigan FC Inter on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen hollantilaisen Daan Klinkenbergin kanssa. Inter tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

23-vuotias puolustaja siirtyy Suomeen kotimaastaan Volendamin joukkueesta, joka pelaa Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Klinkenberg on pelannut urallaan myös AZ Alkmaarin organisaatiossa.

Hän pystyy pelaamaan sekä topparina että laitapuolustajana.

- Näkee, että Daan on saanut kehittyä laadukkaissa akatemioissa saaden monipuolisen pelaajakoulutuksen. Hänellä on ollut ympärillään ammattitaitoisia valmentajia ja hyviä pelaajia, joiden kanssa kehittyä. Vasenjalkaisena puolustajana uskomme hänen olevan hyvä lisä joukkueeseemme, Interin tekninen johtaja Vesa Mäki arvioi seuran verkkosivuilla.

- Hän on taitava ja urheilullinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan molemmilla jaloilla. Puolustamisessa hän on aggressiivinen ja lukee tilanteet hyvin, sanoo puolestaan päävalmentaja Jose Riveiro.

Klinkenberg siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan kotimaansa rajojen ulkopuolelle.

- Inter on mielenkiintoinen ja hyvin toimiva seura. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan täällä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun pelaan Hollannin ulkopuolella ja on siksi urallani iso askel. Suomeen muutto vaatii tietenkin totuttelua, mutta parin viikon päästä olen varmasti jo kotiutunut. Vaikka täällä onkin kylmä, Suomi on monella tapaa kuin Hollanti, joten siirtymä ei ole niin paha, puolustaja arvelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!