NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Klubilla on haku päällä kolmen vahvistuksen osalta - Nikolai Alhon nimi jatkosopimukseen

22.2.2019 - 16:12:03


HJK ja Nikolai Alho ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2019. HJK:n tiedotteen mukaan joukkueeseen on haussa vielä kolme vahvistusta.

HJK:n oma kasvatti, nopeana laitahyökkääjänä tunnetuksi tullut Alho jatkaa sinivalkoisissa kauden 2019 kattavalla sopimuksella.

Alho, 26, on edustanut HJK:n junioreita vuodesta 2000 alkaen. Vuodet 2010-2012 hän pelasi HJK:n akatemiajoukkueessa Klubi 04:ssa, josta hän nousi HJK:n edustusjoukkueeseen kausiksi 2012-2016. Kauden 2017 Alho pelasi Ruotsissa Allsvenskania Halmstad BK:ssa, josta hän palasi Klubiin kaudelle 2018.

Alho on intoa täynnä saadessaan edustaa edelleen Klubia.

- Sopimus tehty, totta kai tosi hyvä fiilikset. Pitkään juttelimme seuran kanssa ja nyt saatiin nimet paperiin, niin super fiilis kyllä, Alho iloitsee.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo korostaa Alhon monipuolisuutta.

- Tosi iloinen, että Niko jatkaa HJK:ssa. Hän on HJK:n oma kasvatti ja on pelannut jo useita vuosia Klubissa aikuispelaajana. Nikolla on HJK:n dna ja hän pystyy viemään Klubin kulttuuria ja arvoja eteenpäin uusille pelaajille. Pelaajana Niko on monipuolinen oikean laidan pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä puolustavassa että hyökkäävässä roolissa.

- Haemme kokoonpanoon vielä kolmea pelaajaa: puolustajaa, keskikenttäpelaajaa ja hyökkääjää. Olemme tietoisesti pitäneet riman korkealla emmekä hae määrää, vaan laatua. Pelaajan on oltava selkeä vahvistus olemassa olevaan joukkueeseen tai muuten sopiva pitkän tähtäimen suunnitelmiin, Lehkosuo jatkaa.

Lähde: HJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26